Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Resident evil 6 Xbox360 (használt)
Resident evil 6 Xbox360 (használt)
4 990 Ft

Resident evil 6 Xbox360 (használt)

Resident evil 6 Xbox360 (használt)
Resident evil 6 Xbox360 (használt)

Resident evil 6 Xbox360, használt, ellenőrzött minőségben. Angol borító, a lemeze angol nyelvet tartalmaz. 


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

4 990 Ft
Részletek

Resident evil 6 Xbox360, használt, ellenőrzött minőségben. Angol borító, a lemeze angol nyelvet tartalmaz.

A Resident Evil 6  egy 2012 -es, harmadik személyű lövöldözős videojáték, amelyet a Capcom fejlesztett és adott ki . A Resident Evil sorozat egyik fő része, a Resident Evil 6 PlayStation 3 -ra és Xbox 360 -ra 2012 októberében, Windowsra pedig 2013 márciusában jelent meg. A játékosok irányítják Leon S. Kennedyt , Chris Redfieldet , Jake Mullert és Ada Wongot , miközben szembesülnek egymással. egy világméretű bioterror támadás mögött álló erő. A történet a négy összefonódó kampányuk köré összpontosul, és minden kampány egyedi stílussal rendelkezik mind hangnemben, mind játékmenetben.

A Resident Evil 6 koncepcióját 2009-ben dolgozták ki, és a következő évben a Resident Evil 4 producere, Hiroyuki Kobayashi vezette a teljes fejlesztést . A fejlesztő személyzete több mint 600 fő volt, így ez a Capcom legnagyobb gyártása. A Resident Evil 6 vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, akik kritizálták az összefonódó kampányokat és a franchise túlélési horror gyökereitől való eltérést . A kritikák ellenére a játék több mint 10 millió példányban kelt el. 2016 márciusában az összes letölthető tartalommal együtt újra kiadták PlayStation 4 -re és Xbox One -ra, 2019 októberében pedig Nintendo Switchre.A 2017-ben megjelent Resident Evil 7: Biohazard első személyű perspektívára váltott, és visszatért a túlélő horror műfajához.

A Resident Evil 6 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy négy forgatókönyv közül válasszanak egymásnak szövődő történetekkel, amelyek középpontjában Leon S. Kennedy Biztonsági Műveletek (DSO) ügynöke , a Bioterrorism Security Assessment Alliance (BSAA) kapitánya , Chris Redfield , Jake Muller zsoldos és Ada Wong kém áll . A Leon, Chris és Jake forgatókönyvekben a játékosoknak lehetőségük van irányítani őket vagy partnereiket, az Egyesült Államok titkosszolgálati ügynökét, Helena Harpert, a BSAA mesterlövészét, Piers Nivanst és Sherry Birkin DSO-ügynököt. A nem a játékos által kiválasztott karaktert bármelyik mesterséges intelligencia irányítja(AI) vagy egy másik játékos helyi vagy online többjátékos módban. Ada forgatókönyve eljátszható partnerrel vagy anélkül, és egy második játékos, aki csatlakozik, irányítja a nem kanonikus ügynök karaktert. Ezenkívül minden forgatókönyv más-más játékstílust tartalmaz; Például egyes játékos-karakterek sebezhetőbbek a támadásokkal szemben, míg mások ellenállóbbak.  Minden központi karakter egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek a megnövekedett újratöltési időtől és a több lőszer szállításától függenek.  A Resident Evil 6 olyan új játékmechanizmusokat mutat be, mint például a tetszőleges irányba gurulás, valamint lövöldözés és csúszás közbeni futás. 

Adatok
Kategória
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó
Capcom
Korosztály
15 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Raktáron, szállítási idő: 2-3 munkanap
Cikkszám
697069
Hasonló termékek