Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Rózsaszín Hello Kitty plüss 15 cm
Rózsaszín Hello Kitty plüss 15 cm
5 500 Ft

Rózsaszín Hello Kitty plüss 15 cm

Rózsaszín Hello Kitty plüss 15 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
5 500 Ft
Részletek

A Hello Kitty egy kultikus karakter, amelyet a japán Sanrio vállalat hozott létre. A Hello Kitty egy kedves, antropomorf macska karakter, és egyike a világ egyik legismertebb és legkedveltebb karaktereinek. Itt van néhány információ a Hello Kittyről:

Megjelenés: A Hello Kitty egy fehér macska, akinek nincsenek szája vagy füle. Ruházata általában egyszerű, és a karaktert gyakran különböző cuki kiegészítőkkel ábrázolják, például szív alakú masnikkal vagy virágokkal.

Történet és hátter: Bár a Hello Kittynek nincs konkrét története vagy háttértörténete, a karakter egy kedves és barátságos jellem, aki számos különböző élethelyzetben és környezetben megjelenik a Sanrio különböző termékein és médiumaiban.

Népszerűség: A Hello Kitty világszerte rendkívül népszerű, különösen gyerekek és tinédzserek körében. A karakter számos különböző terméken szerepel, mint például játékok, ruházat, táskák, írószerek és háztartási cikkek.

Történetek és média: A Hello Kitty különféle médiumokban is megjelent, beleértve rajzfilmeket, animációs sorozatokat, könyveket és egyéb médiumokat. A karakternek több rajzfilmje és animációs sorozata is volt az évek során.

Jótékonyság: A Hello Kitty karaktert gyakran használják jótékonysági célokra és kampányokhoz is. A karakter és a Sanrio vállalat is támogat különböző jótékonysági szervezeteket és kezdeményezéseket.

Hello Kitty egy kedvelt és ikonikus karakter, amely sokak számára kedves emlékeket idéz, és széles körben elterjedt a popkultúrában. A karakter egyszerű, de vonzó megjelenése és pozitív üzenetei miatt vált ilyen népszerűvé.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
794185
Hasonló termékek