Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Rule of Rose Ps2 játék PAL

Rule of Rose Ps2 játék PAL
Rule of Rose Ps2 játék PAL

Rule of Rose Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség. A játék 18 éves kortól ajánlott.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
250 000 Ft
Részletek

18 éven felülieknek való tartalom!

"Rule of Rose" egy pszichológiai horror túlélőjáték, amelyet a Nippon Ichi Software fejlesztett és a Sony PlayStation 2-re adott ki. A játékot 2006-ban adták ki Japánban, majd 2007-ben Észak-Amerikában és Európában. Fontos megjegyezni, hogy a játék sok kontroverziát keltett, különösen az erőszakos tartalmával és témáival kapcsolatban. A játék egy pszichológiai horrorjáték, amely alapjaiban a gyermekkor félelmeit és furcsaságait mutatja be.

A Rule of Rose egy túlélőhorror játék kizárólag PlayStation 2-re, amelyet 2006-ban adtak ki Japánban, Észak-Amerikában és Európában (kivéve az Egyesült Királyságot). A játék története egy 19 éves fiatal nőről szól, Jennifer-ről, aki egy gyermekárvaházban élő lányok által létrehozott osztályhierarchiába kerül.

Az intézetet egy titokzatos és gyakran kifejezetten ijesztő gyermekközösség irányítja. A játékosnak Jennifer bőrébe kell bújnia, fel kell fedeznie az intézetet, miközben megold különböző rejtvényeket, túléli az ijesztő eseményeket és megpróbálja megérteni azokat a furcsa szabályokat és hierarchiát, amelyek uralkodnak a gyerekek között.

"Rule of Rose" a pszichológiai horror műfaj egy különös képviselője, és a játékot egyedi atmoszférája, mély karakterek és szokatlan története miatt ismerik el. A játékra jellemzőek a sötét, feszült hangulat, valamint az olyan témák, mint az elszigeteltség, a félelem és a mentális zavarok.

A játék erőszakos jellegű tartalma miatt néhány területen korhatár-besorolásokat változtattak a játékon, és egyes helyeken betiltották vagy korlátozták az értékesítését. Fontos figyelembe venni, hogy a játék nem minden játékosnak való, és érzékenyebb játékosoknak érdemes előzetesen tájékozódniuk a játék tartalmáról és hangulatáról.

A játékot sok kritika és félreértés érte Európában, mielőtt megjelent volna ott, mivel néhány hivatalos személy azt állította, hogy a játék célja a gyerekeken elkövetetett erőszakos cselekedetek, ami részben igaz is. A botrány elég volt ahhoz, hogy számos országban betiltsák. A játékot törölték az Egyesült Királyságban, annak ellenére, hogy a Video Standards Council a panaszokat "nonszensznek" nevezte. A Rule of Rose vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, a játékmenetet kritizálták a legtöbbet.

A Rule of Rose videojáték miatt a korhatárbesorolásra vonatkozó globális szabályokban is változásokat kellett bevezetni, majd ezek után a játékot különböző videojáték-tanácsadó testületek 15 éves vagy annál idősebb közönségnek megfelelőnek ítélték. Az Európai Unió igazságügyi biztosa, Franco Frattini azonban cenzúrát és betiltást követelt a játékra, mivel állítása szerint "elfogadhatatlan kegyetlenséget és brutalitást" tartalmazott. A játékot törölték az Egyesült Királyságban, és később adták ki Ausztráliában. 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Nippon Ichi Software
Korosztály
18 éves kortól
Ár
250000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
850193
Hasonló termékek