Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

 Sakura Haruno mini figura
Sakura Haruno mini figura
2 490 Ft

Sakura Haruno mini figura

Sakura Haruno mini figura a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

2 490 Ft
Részletek

Sakura Haruno a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatokban egy jelentős szereplő, és a történet egyik főszereplője. Itt van néhány fontos információ Sakura karakteréről:

Csapat 7 és Tanítói: Sakura a Csapat 7-ben, Kakashi Hatake és Naruto Uzumaki társa, szintén részt vesz a Konoha faluban folyó ninja-kiképzésben. Később a történet során Sakura Tsunade Senju, a Konoha falu ötödik Hokage-jának tanítványává válik, és elkezdi fejleszteni az orvosi ninjutsu készségeit.

Harci Képességek: Bár kezdetben Sakura fizikailag gyenge és ninjutsu terén nem kiemelkedő, a történet előrehaladtával jelentős fejlődést mutat be. A medic-nin képzés eredményeként képes használni az orvosi ninjutsu erejét, és a Csapat 7 számára hasznos segítséget jelent a küzdelmek során.

Naruto és Sasuke Kapcsolata: Sakura hosszú ideig szerelmes Sasuke Uchihába, egy másik Csapat 7 tagjába. A szerelmi szálak és érzelmek nagy szerepet játszanak a történetben, különösen a Sasuke és Naruto közötti konfliktusok során.

Őrült Szarutobi-háború: Sakura jelentős szerepet játszik az Őrült Szarutobi-háborúban, ahol a ninjaok egyesítik erőiket a Köd Országban kirobbant konfliktus megoldása érdekében.

Kunoichi és Barátságok: Sakura egy erős és független kunoichi, aki szoros barátságokat köt a Csapat 7 tagjaival, különösen Narutoval és Kakashival. A barátságai és együttműködése a történet fontos pillanatait alkotják.

Anyaság: A "Naruto Shippuden" utolsó epizódjaiban kiderül, hogy Sakura és Sasuke összeházasodtak, és egy lányuk, Sarada, született. Sakura anyaként és feleségként is megjelenik a történet végén.

Sakura karaktere a sorozatban való fejlődése és erőssége miatt fontos szerepet játszik a történetben. Bár eleinte nem rendelkezik olyan látványos képességekkel, mint társai, a karaktere fejlődik és erősödik a történet során.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Azonnal elérhető raktáron, várható kézbesítés 2-3 munkanap
Cikkszám
756745
Hasonló termékek