Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sasuke plüss 25 cm Barrado

Cikkszám: 
959761
Külső raktáron 1 db
19 990 Ft
Részletek

Sasuke Uchiha plüss 25 cm-es méretben a Naruto anime sorozat és manga alapján. Eredeti licenszelt Barrado termék, azonosító: B09M3XTDP4


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Sasuke Uchiha a "Naruto" és a "Naruto: Shippuden" című manga- és animesorozat egyik fő karaktere, amit Kishimoto Masashi alkotott. A történetben Sasuke az Uchiha klán tagja, és a történet elején egyike Naruto Uzumaki osztálytársainak és riválisainak a Konoha Ninja Akadémián. Sasuke-t karakterét jellemző erős harci készségek, és azon ambíciója, hogy erősebbé váljon és bosszút álljon a klánja ellen.

Néhány fontos dolog Sasuke karakteréről:

Klanhűség és Bosszúvágy: Sasuke fő motivációja az, hogy erősebbé váljon, hogy bosszút álljon a klánja, az Uchiha klánja ellen. A klánját támadás érte, és ő az egyetlen túlélő. Ez a tragédia mélyen befolyásolja a karakterét.

Sharingan: Sasuke genetikailag örökölte a Sharingan nevű különleges szemelemet, ami egy nagyon erőteljes és ritka ninjutsu technika. A Sharingan segíti Sasukét a harcban, és több fejlettebb változatára is képes fejlődni az idővel.

Team 7: Sasuke az eredeti Team 7 (Naruto, Sasuke és Sakura) tagja volt, amelyet Kakashi Hatake sensei vezetett. A csapat később felbomlott, amikor Sasuke elhagyta a falut, hogy erősebbé váljon és elérje a céljait.

Orochimaru tanítványa: A történet során Sasuke Orochimaru tanítványává válik annak érdekében, hogy még erősebbé váljon, és elérje a bosszúját.

Akatsuki csapat: Később Sasuke csatlakozik az Akatsukihoz, egy szervezethez, amely a világot fenyegeti. Azonban később a saját útját választja.

Sasuke karaktere a sorozatban számos fejlődésen megy keresztül, és az egész történet során kiemelkedő és drámai pillanatokat tapasztalhatunk meg vele.

Adatok
Kategória:
Plüssök
Gyártó:
Barrado
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
19990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sasuke plüss 25 cm Barrado
Sasuke plüss 25 cm Barrado
19 990 Ft
Webáruház készítés