Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Silent hill 4 - The room Ps2 PAL (használt)
Silent hill 4 - The room Ps2 PAL (használt)
25 000 Ft

Silent hill 4 - The room Ps2 PAL (használt)

Silent hill 4 - The room Ps2 PAL (használt)
Silent hill 4 - The room Ps2 PAL (használt)

Silent hill 4 - The room Ps2 játék, PAL régió, használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Eredeti lemez, eredeti tok, eredeti borító.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
25 000 Ft
Részletek

A Silent Hill 4: The Room (A szoba) a 4. része a Silent Hill túlélőhorror sorozatnak.

Henry Townshend Dél-Ashfieldben él, egy kisvárosban, ami kb. egy napra van Silent Hilltől. Egy napon bezárva találja magát a saját apartman szobájában. Nem képes elmenekülni sem az ablakokon át, melyek teljesen leragadtak, sem pedig a kivezető ajtón, amit valaki belülről leláncolt. Hiába kiabál vagy ordít, senki sem hallja meg a hangját, még akkor se, amikor közvetlenül az ajtója előtt állnak, és ő csapdossa azt. A telefon pedig nem működik. Arról nem is beszélve, hogy Henry-t folyamatos, ismétlődő rémálmok gyötrik. Így kezdődik a játék is.

5 nap után a csapdába esett Henry észreveszi azt, hogy a fürdőszobájában valami kiütötte a fal egy részét, és egy méretes, mély lyukat alkotott benne, ami inkább egy járatnak tűnik. Miután a falból kitépi az útjában álló vascsövet, magával visz a hűtőjéből egy borosüveget és egy kakaós tejet is. Ezek után bemászik a lyukba, ami azonban a Silent Hill féle őrületekbe vezet, és mindazt megtapasztalja, amit a rémálmában látott…

A sorozat ezen darabja megújult irányítást kapott, és kidolgozottabb támadási rendszert (a játékos képes erőt gyűjteni és az ellenségre koncentrálni, ezáltal felerősíteni a támadást egy jóval durvábbra, ami akár megszakíthatatlan is lehet), módosítást a tárgyak használati listájának előhívásához (ami immár valós időben történik)és a térképhez (magától rajzolódik, ahogy haladunk előre, nem kell külön térképet találni). Ráadásképpen pedig Henry otthonában FPS nézetben vagyunk (csakis ott), ami a személyes, otthonos érzést próbálja előteremteni.

Már többé nincsenek biztonságos helyek a másik világban, az ellenségek képesek területről területre követni a főszereplőt. Arról nem is beszélve, hogy az itt-ott felbukkanó kísértetek (akik hűen a nevükhöz, általában bizonyos területeket kísértenek) megölhetetlenek (A Silent Hill 2. részében is volt elpuszíthatatlan ellenség, a Piramisfej, azonban a vele történő találkozások jóval ritkábbak voltak, mint az SH4 kísérteteivel).

A másik nagy újítás a szoba. A kezdetekben ez jelenti a menedéket, és Henry automatikusan gyógyul, amikor ideér. A későbbiekben viszont egyesek inkább messziről elkerülik a szobát, semmint hogy visszatérjenek oda…

A játék története leginkább a Silent Hill 2. részéhez kapcsolódik (A Silent Hill 1. részének az igazi folytatása a 3. rész volt), azon belül is egy ott megemlített sorozatgyilkoshoz. Azonban az első és harmadik részben megismert szektának is jelentős szerepe jut a 4. részben történtekhez.

A Silent Hill 4 valójában nem Silent Hill játéknak lett tervezve. Valójában a készítők egy egészen új ötlettel akartak előállni, aminek nincs köze Silent Hillhez. De amikor kezdetleges státuszba került a játék, a Konami úgy döntött, hogy jelenleg túl kockázatos lenne egy egészen új játéksorozatot kiadni, ezért inkább átalakították a játék egyes részeit, hogy annak kapcsolatai megfeleljenek a Silent Hillben látottaknak, és tudottaknak. A történetet is a többi Silent Hill játék alapján írták újra.

Ellentétben más főszereplőkkel az SH részekben, Henry egy csendes és visszahúzódó alak, akinek abszolút nincs sötét múltja, és semmilyen kapcsolat sem köti a Silent Hillben történő eseményekhez.

 

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Konami
Korosztály
18 éves kortól
Ár
25000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
927158
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek