Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sleeping dogs Ps3 játék
Sleeping dogs Ps3 játék
4 750 Ft

Sleeping dogs Ps3 játék

Sleeping dogs Ps3 játék
Sleeping dogs Ps3 játék
Sleeping dogs Ps3 játék
Sleeping dogs Ps3 játék
Sleeping dogs Ps3 játék

Sleeping dogs Ps3 lemezes játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
4 750 Ft
Részletek

"Sleeping Dogs" egy akció-kaland videojáték, amelyet a United Front Games fejlesztett és a Square Enix adott ki. Elsőként 2012-ben jelent meg PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra és Windows platformokra is. A játék a hongkongi triádok világába kalauzolja el a játékosokat, és egy volt rendőrtiszt, Wei Shen bőrébe bújva lehetőséget ad a város alvilágában való tevékenykedésre és bűnözésre.

A játékmenet egy nyílt világban játszódik, ahol a játékosok szabadon fedezhetik fel Hongkongot, küldetéseket teljesíthetnek, harcolhatnak, vezethetnek, valamint részt vehetnek különféle illegális tevékenységekben. A játék egyik fő vonzereje a kiváló harci rendszer, amely a kínai harcművészettel és az akciódús harccal kombinálva hihetetlenül látványos összecsapásokat tesz lehetővé.

A történetmesélés is kiemelkedő, amely során Wei Shennek meg kell küzdenie az identitásával és hűségével, mivel egyben rendőr is és a triádok tagja is. A játék nagyon pozitív fogadtatásban részesült kritikusoktól és játékosoktól egyaránt, akik dicsérték az izgalmas történetet, a részletgazdag környezetet és a lendületes játékmenetet.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Square Enix
Korosztály
17 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
859390
Hasonló termékek