Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF
9 500 Ft

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

Amy Rose egy másik fontos mellékkarakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban. Először a "Sonic the Hedgehog CD" játékban (1993) jelent meg, és azóta számos Sonic játékban feltűnt. Itt van néhány fontos információ Amy Rose karakteréről:

Amy egy rózsaszín színű sündisznó, aki elsődlegesen Sonicnak van szeme, és romantikus érzelmei vannak iránta. Amy egy vidám és lelkes karakter, aki általában pozitív és optimista hozzáállást képvisel. A játékokban általában hatalmas kalapáccsal harcol, és gyakran hangsúlyozzák a szív alakú tárgyakat és motívumokat a karaktere körül.

Egyik meghatározó vonása az, hogy mindig követi Sonicot, még akkor is, ha ő inkább barátkozni és kalandokba keveredni szeretne, míg Sonic általában a veszélyes helyzeteket kerülné. Ez a követés gyakran humoros helyzetekhez vezet, és az idők során Amy karaktere is fejlődött.

Az "Sonic Adventure" játéksorozatban Amy kapott egy függetlenebb és erősebb szerepet. Itt már nemcsak Sonic után hajszol, hanem saját kalandokba is keveredik, és olykor a játék folyamán önállóan is megold feladatokat. Az "Sonic Heroes" játékban vezet egy csapatot, és a "Sonic Advance" játékokban is játszható karakter.

Mint más Sonic karakterek, Amy is a játékokon kívül is szerepel egy sor rajzfilm, képregény és egyéb médiumban. Az évek során Amy karaktere sok változáson ment keresztül, és a sorozat különböző időszakaiban eltérő módon jelenik meg.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
287501
Hasonló termékek