Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF
7 990 Ft

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm-es méretben.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Amy Rose egy másik fontos mellékkarakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban. Először a "Sonic the Hedgehog CD" játékban (1993) jelent meg, és azóta számos Sonic játékban feltűnt. Itt van néhány fontos információ Amy Rose karakteréről:

Amy egy rózsaszín színű sündisznó, aki elsődlegesen Sonicnak van szeme, és romantikus érzelmei vannak iránta. Amy egy vidám és lelkes karakter, aki általában pozitív és optimista hozzáállást képvisel. A játékokban általában hatalmas kalapáccsal harcol, és gyakran hangsúlyozzák a szív alakú tárgyakat és motívumokat a karaktere körül.

Egyik meghatározó vonása az, hogy mindig követi Sonicot, még akkor is, ha ő inkább barátkozni és kalandokba keveredni szeretne, míg Sonic általában a veszélyes helyzeteket kerülné. Ez a követés gyakran humoros helyzetekhez vezet, és az idők során Amy karaktere is fejlődött.

Az "Sonic Adventure" játéksorozatban Amy kapott egy függetlenebb és erősebb szerepet. Itt már nemcsak Sonic után hajszol, hanem saját kalandokba is keveredik, és olykor a játék folyamán önállóan is megold feladatokat. Az "Sonic Heroes" játékban vezet egy csapatot, és a "Sonic Advance" játékokban is játszható karakter.

Mint más Sonic karakterek, Amy is a játékokon kívül is szerepel egy sor rajzfilm, képregény és egyéb médiumban. Az évek során Amy karaktere sok változáson ment keresztül, és a sorozat különböző időszakaiban eltérő módon jelenik meg.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
287501
Hasonló termékek