Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm Új Verzió

Cikkszám: 
634813
Külső raktáron 3 db
9 990 Ft
Részletek

Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm, új verzió.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Amy Rose a "Sonic the Hedgehog" sorozat egyik prominens szereplője, akit a Sega hozott létre. Itt van néhány fontos információ róla:

Első megjelenés: Amy Rose először a "Sonic the Hedgehog CD" játékban jelent meg 1993-ban. Ebben a játékban Amy a Sonic iránti rajongása miatt követi őt, és végül Dr. Eggman elrabolja.

Kinézet: Amy Rose egy rózsaszín sündisznó, aki piros ruhát és fejpántot visel. Az egyik legismertebb jellegzetessége a nagy, piros pöröly, amit gyakran használ fegyverként.

Személyiség: Amy rendkívül energikus, optimista és határozott. Nagyon szerelmes Sonicba, és gyakran próbálja elnyerni a figyelmét és a szeretetét. Ugyanakkor Amy bátor és elkötelezett a barátai iránt, és nem fél szembeszállni az ellenségekkel, hogy megvédje őket.

Képességek: Amy fő fegyvere a Piko Piko Hammer, egy hatalmas kalapács, amelyet nagy ügyességgel használ. Emellett gyorsaságával és ügyességével is kitűnik, bár nem olyan gyors, mint Sonic.

Szereplése: Amy számos Sonic játékban, animációs sorozatban és képregényben szerepelt. Például a "Sonic Adventure" és a "Sonic Heroes" játékokban is játszható karakter. Az animációs sorozatok közül megemlíthetjük a "Sonic X"-et és a "Sonic Boom"-ot.

Kapcsolatok: Sonic iránti szerelme központi eleme a karakterének, de szoros barátságot ápol más szereplőkkel is, mint például Tails, Knuckles és Cream the Rabbit. Gyakran vesz részt a Sonic csapat kalandjaiban és harcaiban Dr. Eggman ellen.

Amy Rose egy szerethető és meghatározó karakter a "Sonic the Hedgehog" univerzumban, aki nemcsak Sonic szerelmi érdeklődésének tárgya, hanem egy bátor és elkötelezett hős is.

Adatok
Kategória:
Sonic a sündisznó
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm Új Verzió
Sonic a sündisznó - Amy Rose plüss 30 cm Új Verzió
9 990 Ft
Webáruház készítés