Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm
Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm
9 990 Ft

Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm

Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm-es.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 990 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2023.06.29.
rendelhető
9 990 Ft
Részletek

Blaze the cat - Blaze a macska egy karakter a Sonic the Hedgehog sorozatból . Ő egy antropomorf macska a Földről a Sol Dimenzióban , ahol egyszerre a Szol Birodalom császári hercegnője , akinek joga van a trón öröklésére, és a Sol Smaragdok kijelölt gyámja , Sonic és Knuckles együttes szerepéhez és egy szentélyes leányhoz hasonló szerep, bár túl elfoglaltnak tűnik egy ilyen csodálatra méltó pozícióhoz, mint az utóbbi. Annak ellenére, hogy jelentős hatalmi pozícióban van, Blaze hajlamos megszökni kastélyából, és meglehetősen szabadon és függetlenül cselekszik. Ahogy a neve is sugallja, megajándékozott a pirokinézis erejével, amely lehetővé teszi számára, hogy tetszés szerint létrehozza és manipulálja a tüzet. Valószínűleg puszta erejének köszönhetően Blaze gyakran anélkül lép fel, hogy a királyi őrségei megvédjék őt.

Blaze általában nyugodt és elegáns, de hajlamos eltitkolni valódi érzéseit. Pozíciójának elhivatottan időnként belemerül saját szigorú fegyelmébe, ami antiszociálissá, félénkvé és ismeretlenné tette a barátság fogalmát. Miután azonban a Sonic and Creammel töltött időt , Blaze felfedezte a barátság valódi értelmét, lehetővé téve számára, hogy olyan feladatokat hajtson végre a népe és az ártatlanok érdekében, amelyeket egyedül soha nem tudna megtenni. Annak ellenére, hogy a kezdeti határok elválasztották őket, Blaze most szabadon utazik a saját dimenziója és Sonic között, hogy meglátogassa barátait.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
HAGE
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
646203
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek