Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm
Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm
10 990 Ft

Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm

Sonic a sündisznó - Blaze a macska plüss 28 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Blaze the Cat egy fontos mellékkarakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban. Először a "Sonic Rush" című játékban jelent meg, ami 2005-ben jelent meg a Nintendo DS konzolra. Itt van a rövidített története:

Blaze eredetileg a "Burning Blaze" néven ismert, egy másik dimenzióból, ahol a Sol Emeralds nevű különleges gyémántok őrzője volt. Ezek a gyémántok hasonlóak a Chaos Emeralds-hoz, és különleges erővel rendelkeznek. Blaze maga is képes a tűz és a láva ellenállására, valamint tűzös erővel is rendelkezik.

Az első találkozása során Sonic the Hedgehoggal egy dimenzióátmenet során történt. Később kiderül, hogy a Sol Emeralds veszélyben vannak, és Blaze útnak indul, hogy megmentse őket. Ahogy a történet halad előre, Blaze és Sonic közösen dolgoznak azon, hogy megállítsák Dr. Eggmant és Dr. Eggman Nega-t, a játék főgonoszait, akik a Sol Emeralds-ot akarják megszerezni.

Blaze karaktere az "Sonic Rush" során meglehetősen komplex és mély karakterfejlődést mutatott, és később további Sonic játékokban is feltűnt mellékkarakterként, mint például a "Sonic the Hedgehog" (2006), "Sonic Rush Adventure" (2007) és más játékokban.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
738224
Hasonló termékek