Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Sonic a sündisznó - Dr. Eggman plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Dr. Eggman plüss 30 cm GSF
9 990 Ft

Sonic a sündisznó - Dr. Eggman plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Dr. Eggman plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Dr. Eggman plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Dr. Eggman plüss 30 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
9 990 Ft
Részletek

Dr. Ivo "Eggman" Robotnik, ismertebb nevén Dr. Eggman, a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozat egyik központi gonosz karaktere. Itt van néhány alapvető információ a karakterről:

Dr. Eggman a sorozat egyik főgonosza és a fő ellenség, aki folyamatosan kísérli meg meghódítani a Sonic világát és általában a Chaos Emeralds nevű különleges kristályokat is meg akarja szerezni, hogy megszerezze hatalmukat. Eggman a sorozatban a technológiai zsenialitása és feltalálói képességei miatt híres. Ő az, aki megalkotta a híres robotharcost, a Metal Sonicot is.

Eggman karaktere változó jellegű volt a sorozat különböző részeiben. Kezdetben a sorozat első játékaiban, mint például a "Sonic the Hedgehog" (1991), ő volt a főgonosz, akit Sonicnak meg kellett állítania a világ megmentése érdekében. Az évek során karaktere különböző rétegeket és dimenziókat kapott, és az idők folyamán több játékban is komikus elemekkel és mélyebb vonásokkal gazdagodott.

A karakter jellegzetes külső megjelenéséhez tartozik a kopasz fej, a nagy, bajuszos száj, a piros, művészi bajszos és szemüveges kinézet. Az "Eggman" becenevet a játékokon kívül is széles körben használják a karakterre utalva.

Dr. Eggman karaktere az idők folyamán a játékokon kívül is megjelent a Sonic sorozat animációs filmjeiben, képregényeiben és más médiumokban is.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
757590
Hasonló termékek