Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Fekete Shadow plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Fekete Shadow plüss 30 cm GSF
10 990 Ft

Sonic a sündisznó - Fekete Shadow plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Fekete Shadow plüss 30 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Shadow the Hedgehog egy ikonikus mellékkarakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban. Itt van néhány információ a karakterről:

Shadow a sorozatban egy fekete színű sündisznó, aki hasonló kinézetű Sonic the Hedgehoghoz, de piros szemekkel, kifejezőbb szemöldökökkel és egy kifejezetten sötét, edgier megjelenéssel rendelkezik. Shadow karaktere rejtélyes és komplex, és története és személyisége miatt kiemelkedik a többi mellékkarakter közül.

Először a "Sonic Adventure 2" játékban (2001) jelent meg, ahol a főellenség Dr. Eggman azzal az állítással vezeti be, hogy Shadow Sonicot felülmúló erejű kísérleti lényként hozta létre. A játék során a játékosok felfedezik, hogy Shadownek saját múltja és motivációi vannak, és hogy nem minden olyan, amilyennek látszik.

Shadow karaktere idővel bonyolultabbá vált. Ő gyakran dilemmákkal néz szembe, amelyek érintik a múltját, identitását és céljait. A "Sonic Adventure 2" után a karakter saját játékot kapott, amelynek címe "Shadow the Hedgehog" (2005), ahol a játékosnak lehetősége volt különböző cselekedetekkel és választásokkal befolyásolni a történetet és a befejezést.

Shadow karaktere népszerű lett a rajongók körében, és az évek során számos Sonic játékban feltűnt, továbbá animációs filmekben, képregényekben és más médiumokban is megjelent.

Mint minden karakter esetében, a történet és a karakterfejlődés változhat az idők folyamán és a különböző játékokban. Az én tudásom a 2021 szeptemberéig terjed, tehát a legújabb fejleményekről vagy karakterfejlődésről nem tudok információt nyújtani.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
113959
Hasonló termékek