Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

Sonic a sündisznó - Infinite plüss 29 cm
Sonic a sündisznó - Infinite plüss 29 cm
12 990 Ft 
10 392 Ft
20

Sonic a sündisznó - Infinite plüss 29 cm

Sonic a sündisznó - Infinite plüss 29 cm
Sonic a sündisznó - Infinite plüss 29 cm

Sonic a sündisznó - Infinite plüss 29 cm.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft 
10 392 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 2 598 Ft
Részletek

Az Infinite karakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban tűnt fel először, kifejezetten a "Sonic Forces" című játékban, amely 2017-ben jelent meg. Ő volt a játék főgonosza és a Dr. Eggman hadseregének parancsnoka. Az Infinite karakter a játékban egy titokzatos és erőteljes lény, aki rejtélyes módon képes manipulálni a valóságot és létrehozni különféle illúziókat.

A játék története szerint Infinite a Dr. Eggman által megalkotott "Phantom Ruby" nevű kristály segítségével nyerte el erejét. Ezzel a képességgel szinte elpusztíthatatlanná vált, és képes volt megfélemlíteni a Sonic világ hőseit. A játék során a játékosoknak meg kellett küzdeniük Infinite és a hozzá tartozó haderő ellen, miközben felfedezik az ő és a Phantom Ruby hátterét.

Infinite karaktere először titokzatos volt, és a játék későbbi szakaszaiban fedték fel a háttértörténetét. Azonban nagyon népszerű és figyelemfelkeltő karakter lett a Sonic rajongók körében a megjelenése után.

Infinite eredetileg egy elhagyatott fiatal sündisznó volt, akit mások folytonosan lenéztek és megaláztak. Egy nap találkozott a Dr. Eggmannal, aki felkínálta neki a lehetőséget, hogy erősebbé váljon és végül megszabaduljon a megaláztatástól. Eggman rávette, hogy segítsen neki megkeresni a Phantom Ruby nevű rejtélyes kristályt, amely hatalmas erőt birtokol és képes manipulálni az időt és a valóságot.

Infinite és Eggman a Phantom Ruby segítségével elkészítette egy új haderőt, amelynek célja a világ meghódítása és a Sonic és barátai legyőzése volt. Azonban a játék elején a Sonic csapat megpróbálta megállítani őket, és itt mutatkozott be Infinite hatalma és képességei.

Infinite a Phantom Ruby erejével manipulálja a valóságot, létrehozva illúziókat és színtévesztéseket, amelyek megnehezítették a hősök számára a küzdelmet. A játék során a játékosoknak meg kell küzdeniük Infinite és haderőseivel, miközben kibogozzák a karakter múltját és motivációit.

A történet során kiderül, hogy Infinite valójában nem volt képes megbirkózni az általa hordozott hatalom súlyával, és ez okozta mély sebeket a lelkében. A végső csatában a Sonic csapatnak sikerül legyőznie őt, és a Phantom Ruby-t semlegesítik.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
673806
Hasonló termékek