Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Piros Knuckles plüss 30 cm GSF
Sonic a sündisznó - Piros Knuckles plüss 30 cm GSF
10 990 Ft

Sonic a sündisznó - Piros Knuckles plüss 30 cm GSF

Sonic a sündisznó - Piros Knuckles plüss 30 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Knuckles the Echidna egy másik fontos mellékkarakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban. Itt van néhány információ a karakterről:

Knuckles egy piros színű sündisznó, aki a játékokban jól ismert a nagy erőségéről és az öklében lévő különleges, értékes Chaos Emeraldok őrzéséről. A karakter a "Sonic the Hedgehog 3" játékban (1994) debütált, és azóta is számos játékban és médiumban feltűnt.

Knuckles életét és céljait a Floating Island-on, vagy más néven Angel Island-on élő Echidna törzs tagjaként kezdi. Az ő feladata az értékes Chaos Emeraldok és a Master Emerald, egy különleges gyémánt őrzése, amely a Floating Island stabilitásáért felelős.

Kezdetben Knuckles hitt az Emeraldok hatalmában és a Floating Island védelmében, így hajlamos volt hinni mindenféle szándékolt félrevezetésnek, ami a Chaos Emeraldokkal kapcsolatos. Ennek eredményeként gyakran kerül konfliktusba Sonic és társaival, de a későbbi játékok során a karakter személyisége mélyül és bonyolódik.

Knuckles erőteljes fizikai ereje és különleges kiválóan érzékelt zománc értékes eszközzé teszik, és a játékokban általában használja ezt az erejét az akadályok áthágásához és a különféle kihívások leküzdéséhez.

A karaktert gyakran humoros helyzetekbe és komikus misztériumokba hozzák bele a játékok, amelyek részben a naivitásából és a helyzetek iránti hozzáállásából erednek.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
549363
Hasonló termékek