Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic plüss 30 cm
Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic plüss 30 cm
12 990 Ft

Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic plüss 30 cm

Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic plüss 30 cm
Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic plüss 30 cm

Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic plüss 30 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Metal Sonic a Sonic the Hedgehog videojáték-sorozat egyik ikonikus karaktere, aki a sorozatban előfordul. Metal Sonic egy robotikus mása Sonicnak, és számos Sonic játékban szerepel, különféle szerepeket betöltve. Itt van néhány információ a Metal Sonicról:

Megjelenés és kinézet: Metal Sonic kinézetében nagyon hasonlít Sonicra, de általában sötétebb kék színű, és van egy futurisztikusabb, robotikus megjelenése. A kinézeten kívül többféle verziója is előfordul, a játékok függvényében.

Szerepek a játékokban: Metal Sonic gyakran antagonistaként jelenik meg a játékokban, ahol különböző gonosz terveket hajt végre, hogy megállítsa Sonicot és barátait. Például ő volt a főellensége a "Sonic CD" című játékban, ahol az időutazás témája is megjelenik. Ezen kívül Metal Sonic más játékokban is megjelenik, gyakran mint boss ellenfél vagy akár játszható karakter.

Személyiség: Metal Sonic általában hideg és rideg személyiséget kapott, és céljai elérése érdekében minden eszközt bevet. A karaktert sokszor a készítők úgy ábrázolják, mint Sonic ellentétét.

Különleges képességek: Metal Sonic rendelkezik Sonic képességeivel és sebességével, sőt, néhány játékban fejlesztett vagy speciális felszereléseket is használhat.

Történeti jelentőség: Metal Sonic az egyik ikonikus karakter a Sonic univerzumban, és számos játékban játszik fontos szerepet a történetek fejlődésében és Sonic kihívásaiban.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
673712
Hasonló termékek