Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sonic a sündisznó - Robot Sonic mini figura

Cikkszám: 
783851
Külső raktáron 3 db
3 490 Ft
Részletek

Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Metal Sonic egy fontos karakter a Sonic the Hedgehog játékokban és az azokból készült médiumokban. Ő egy robotikus mása Sonicnak, amit Dr. Ivo Robotnik (vagy Dr. Eggman) tervezett és épített.

Metal Sonic első megjelenése a "Sonic CD" című játékban volt, ahol főellenségként szerepelt. Célja az volt, hogy leküzdje és helyettesítse Sonicot. Metal Sonic rendkívül gyors és képes másolni Sonic mozgását és sebességét, így kiváló ellenfele a kék sündisznónak.

Idővel a karakter több továbbfejlesztett változata is megjelent a különböző Sonic játékokban, például a Metal Sonic 3.0 vagy Neo Metal Sonic. Ezek a változatok általában erősebbek és továbbfejlesztettebb képességekkel rendelkeznek, mint az eredeti Metal Sonic.

Metal Sonic sokszor a gonosz tervek végrehajtásában segít Dr. Eggman-nek, de más esetekben önállóan is cselekszik. Megjelenése nem csak a játékokban, hanem a Sonic animációs sorozatokban és képregényekben is gyakori, és mindig izgalmas és veszélyes ellenfélként áll szemben Sonic és barátai ellen.

Adatok
Kategória:
Sonic a sündisznó
Gyártó:
Yunmei
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sonic a sündisznó - Robot Sonic mini figura
Sonic a sündisznó - Robot Sonic mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés