Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Robot Sonic mini figura
Sonic a sündisznó - Robot Sonic mini figura
3 490 Ft

Sonic a sündisznó - Robot Sonic mini figura

Sonic a sündisznó - Robot Metal Sonic mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Metal Sonic egy fontos karakter a Sonic the Hedgehog játékokban és az azokból készült médiumokban. Ő egy robotikus mása Sonicnak, amit Dr. Ivo Robotnik (vagy Dr. Eggman) tervezett és épített.

Metal Sonic első megjelenése a "Sonic CD" című játékban volt, ahol főellenségként szerepelt. Célja az volt, hogy leküzdje és helyettesítse Sonicot. Metal Sonic rendkívül gyors és képes másolni Sonic mozgását és sebességét, így kiváló ellenfele a kék sündisznónak.

Idővel a karakter több továbbfejlesztett változata is megjelent a különböző Sonic játékokban, például a Metal Sonic 3.0 vagy Neo Metal Sonic. Ezek a változatok általában erősebbek és továbbfejlesztettebb képességekkel rendelkeznek, mint az eredeti Metal Sonic.

Metal Sonic sokszor a gonosz tervek végrehajtásában segít Dr. Eggman-nek, de más esetekben önállóan is cselekszik. Megjelenése nem csak a játékokban, hanem a Sonic animációs sorozatokban és képregényekben is gyakori, és mindig izgalmas és veszélyes ellenfélként áll szemben Sonic és barátai ellen.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
Yunmei
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
783851
Hasonló termékek