Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Sonic a sündisznó - Rouge a denevér plüss 29 cm
Sonic a sündisznó - Rouge a denevér plüss 29 cm
9 990 Ft

Sonic a sündisznó - Rouge a denevér plüss 29 cm

Sonic a sündisznó - Rouge a denevér plüss 29 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.26.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
9 990 Ft
Részletek

Rouge egy fekete denevér, aki először a "Sonic Adventure 2" játékban (2001) jelent meg. Ő egy kincsvadász és kém, aki gyakran üldözi a különféle értékes tárgyakat és kincseket. Az "Adventure 2" története során Rouge bekerül a játék konfliktusába azzal, hogy a Chaos Emeralds és a Master Emerald után kutat, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a játék történetében.

Rouge karaktere az évek során többször feltűnt a különböző Sonic játékokban. Ő gyakran ellentmondásos jellem vonásokat mutat: egyrészről talán nem a legmegbízhatóbb vagy legetikusabb karakter, másrészről időnként megmutatja, hogy jó szívű és segítőkész lehet.

Rouge különleges képessége, hogy repülni tud a nagy szárnyai segítségével, valamint hogy kiválóan használja a karmait. Emellett szerepe volt a "Team Dark" nevű csapatban is, amelyben a Shadow és az E-123 Omega nevű robot szerepelnek, és akik a "Sonic Heroes" játékban játszanak központi szerepet.

Rouge karaktere a sorozat részese maradt az évek során, és több Sonic játékban, animációs filmben és képregényben is megjelent.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
115438
Hasonló termékek