Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sonic a sündisznó - Sonic plüss animációs verzió 18 cm

Cikkszám: 
486234
Külső raktáron 3 db
7 990 Ft
Részletek

Sonic a sündisznó - Sonic plüss animációs verzió 18 cm-es.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Sonic the Hedgehog egy ikonikus videojáték-karakter, akit a Sega alkotott meg. Ő a főszereplője a Sonic the Hedgehog nevű videójáték-sorozatnak és számos egyéb médiumnak, például filmeknek, televíziós sorozatoknak és képregényeknek.

Sonic a jellegzetesen kék színű sündisznó, aki hihetetlenül gyors. Alapvetően jó természetű és lelkes egyéniség, aki mindig az igazságot és a barátságot képviseli. Célja, hogy megvédje barátait és a világot a gonosz Dr. Robotnik (vagy Dr. Eggman) terveitől, aki általában a világ uralmára vagy valamilyen technológiai fegyverre törekszik.

Sonic képességei közé tartozik a rendkívüli sebesség és ügyesség, amit futással és gurulással ér el. Ezen kívül képes speciális támadásokra is, például a "Spin Attack" vagy "Spin Dash", amelyek segítségével képes legyőzni ellenfeleit.

A karakter évek során számos fejlődésen ment keresztül, és számos változatban és médiumban tűnt fel, megjelenve játékokban, televíziós sorozatokban, képregényekben és filmekben egyaránt. Sonic a videojáték-ipar egyik legismertebb és legkedveltebb karaktere, és hatalmas rajongótáborral rendelkezik világszerte.

Adatok
Kategória:
Sonic a sündisznó
Gyártó:
Simyon
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
7990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sonic a sündisznó - Sonic plüss animációs verzió 18 cm
Sonic a sündisznó - Sonic plüss animációs verzió 18 cm
7 990 Ft
Webáruház készítés