Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sonic a sündisznó - Super Shadow Sonic plüss 28 cm

Cikkszám: 
633120
Külső raktáron 3 db
10 990 Ft
Részletek

Sonic a sündisznó - Super Shadow Sonic plüss 28 cm.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A "Super Shadow" egy különleges forma a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatból, amelyet Shadow the Hedgehog, az ikonikus mellékkarakter, elérhet, ha megszerez minden Chaos Emeraldot. Itt van néhány információ a Super Shadow formáról:

Ahogyan a "Super Sonic", a "Super Shadow" is egy transzformációs állapot, amelyben Shadow színváltozása jellemző, és sokkal erősebb és gyorsabb lesz, mint a normál állapotában. Ő arany színűvé válik, és a játékmechanika során a képességei nagyban fokozódnak. Ebben a formában képes repülni és kiválóan sebezni az ellenfeleket.

Az első megjelenése a "Sonic Adventure 2" játékban volt, amikor a játékosoknak lehetőségük volt Chaos Emeraldokat gyűjteni Shadow számára, és így elérni a Super Shadow formát a játék későbbi szakaszaiban.

A "Super Shadow" formát általában a Sonic játékok főellenségével folytatott utolsó csaták során érheti el, és emellett néhány játékban a fejlődött képességeivel olyan területeket is elérhet, amelyek korábban elérhetetlenek voltak.

Ez a forma még egy példa arra, hogy a Chaos Emeraldok megszerzése Sonic játékokban jelentős előnnyel járhat, és a játék későbbi szakaszaiban különleges és erőteljes lehetőségeket nyit meg a játékosok számára.

Adatok
Kategória:
Sonic a sündisznó
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
3 éves kortól
Ár :
10990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sonic a sündisznó - Super Shadow Sonic plüss 28 cm
Sonic a sündisznó - Super Shadow Sonic plüss 28 cm
10 990 Ft
Webáruház készítés