Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm GSF
Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm GSF
10 990 Ft

Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm GSF

Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Részletek

Super Sonic a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban egy különleges, transzformált állapot, amelyet Sonic elérhet, ha megszerez minden Chaos Emeraldot. Itt van néhány fontos információ Super Sonicról:

Super Sonic megjelenése során Sonic szőre arany színűvé változik, és ő sokkal erősebbé és gyorsabbá válik, mint a normál állapotában. Emellett ellenállóbbá válik a sebzésekkel és a veszteségekkel szemben. A karakter erejét és sebességét a Chaos Emeraldok hatalma fokozza, és általában a játékok végén, a főellenség elleni csata során válik elérhetővé.

A játékokban, amikor Sonic megszerzi az összes Chaos Emeraldot, gyakran van lehetősége transzformálódni Super Sonicba. Ebben az állapotban Sonic gyakran egy hosszabb ideig tartó speciális képességgel rendelkezik, például repülhet vagy extra sebességet érhet el. A játékokban az ismertetőjegye a ragyogó arany színű megjelenés és a fokozott erő.

Super Sonic elérése általában a játék során elért eredmények és a Chaos Emeraldok összegyűjtésének jutalma. A karakter az első Sonic játékoktól kezdve fokozott figyelmet és izgalmat keltett a rajongókban.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
518142
Hasonló termékek