Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm GSF
Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm GSF
9 990 Ft

Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm GSF

Sonic a sündisznó - Super Sonic plüss 28 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
9 990 Ft
Részletek

uper Sonic a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban egy különleges, transzformált állapot, amelyet Sonic elérhet, ha megszerez minden Chaos Emeraldot. Itt van néhány fontos információ Super Sonicról:

Super Sonic megjelenése során Sonic szőre arany színűvé változik, és ő sokkal erősebbé és gyorsabbá válik, mint a normál állapotában. Emellett ellenállóbbá válik a sebzésekkel és a veszteségekkel szemben. A karakter erejét és sebességét a Chaos Emeraldok hatalma fokozza, és általában a játékok végén, a főellenség elleni csata során válik elérhetővé.

A játékokban, amikor Sonic megszerzi az összes Chaos Emeraldot, gyakran van lehetősége transzformálódni Super Sonicba. Ebben az állapotban Sonic gyakran egy hosszabb ideig tartó speciális képességgel rendelkezik, például repülhet vagy extra sebességet érhet el. A játékokban az ismertetőjegye a ragyogó arany színű megjelenés és a fokozott erő.

Super Sonic elérése általában a játék során elért eredmények és a Chaos Emeraldok összegyűjtésének jutalma. A karakter az első Sonic játékoktól kezdve fokozott figyelmet és izgalmat keltett a rajongókban.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
GSF
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
518142
Hasonló termékek