Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Sonic a sündisznó - Tails róka mini figura

Cikkszám: 
487496
Külső raktáron 3 db
3 490 Ft
Részletek

Sonic a sündisznó - Tails róka mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Tails, teljes nevén Miles "Tails" Prower, az egyik legismertebb mellékkarakter a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatban. Ő egy sárga róka, aki két repülő farkával és nagyra értékelt repülőképességével különleges a Sonic világában.

Tails az egyik legjobb barátja Sonicnak, és először jelent meg a "Sonic the Hedgehog 2" játékban mint játékos által irányítható másodlagos karakter. Gyors fejlődése, technikai tudása és repülőképességei révén hamar kedvelté vált a rajongók körében.

A karakter eredetileg arról a híresztelésről kapta a nevét, hogy képes legyőzni a Sonic sebességét, mivel a "Tails" szó az angol "tails" (farok) szóból származik, és utal a két repülő farkára. Tails egy okos és jóindulatú karakter, aki gyakran támogatja Sonicot kalandjaik során, legyen az a játékokban, képregényekben vagy animációs sorozatokban.

Tails képességei közé tartozik a repülés, amit repülő farkai segítségével ér el. Emellett profi gépészként és feltalálóként ismert, és sok esetben segít különféle szerkezeteket vagy eszközöket építeni Sonic és barátai számára. A karakter általában a békés és jóindulatú személyiségével, valamint intelligenciájával hívta fel magára a figyelmet a Sonic univerzumban.

Adatok
Kategória:
Sonic a sündisznó
Gyártó:
Simyon
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Sonic a sündisznó - Tails róka mini figura
Sonic a sündisznó - Tails róka mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés