Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Sonic a sündisznó - Werehog plüss 25 cm
Sonic a sündisznó - Werehog plüss 25 cm
10 990 Ft

Sonic a sündisznó - Werehog plüss 25 cm

Sonic a sündisznó - Werehog plüss 25 cm
Sonic a sündisznó - Werehog plüss 25 cm

Sonic a sündisznó - Werehog plüss 25 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
10 990 Ft
Részletek

A Werehog egy különleges forma a Sonic the Hedgehog videójáték-sorozatból, amely először a "Sonic Unleashed" című játékban (2008) jelent meg. Itt van néhány információ a Werehog karakterről:

A Werehog egy transzformációs forma, amit Sonic ér el, amikor éjszaka van, és a Hold energiája egy különleges mechanizmus hatására megváltoztatja őt. Ebben a formában Sonic testesebbé válik, és hosszú, rugalmas karjai és kézfejei lesznek, amelyekkel elég erőssé válik ahhoz, hogy ellenálljon erősebb ellenfeleknek és akadályoknak.

A "Sonic Unleashed" játékban a Werehog formát főleg a játék különleges harcrendszeréhez használták, ahol Sonicot ellenfelekkel kell megküzdenie, miközben a nappal folyamán hagyományosabb Sonic-játékmechanikákkal játszhatunk. Az esti szakaszokban Sonic különféle ütéseket, csapásokat és összetett harci mozdulatokat használ, amiket a hosszabb végtagjai tesznek lehetővé.

A Werehog forma koncepciója egyik része volt a "Sonic Unleashed" játékban, ami egy sokkal nagyobb kalandot és változatosságot kínált a játékmenetben. Bár a Werehog forma kevésbé volt népszerű a rajongók körében, mint a hagyományos, gyorsabb Sonic forma, mégis emlékezetes és egyedi részét képezi a sorozatnak.

Adatok
Kategória
Sonic a sündisznó
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
607424
Hasonló termékek