Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Soulcalibur 3 Ps2 játék PAL (használt)
Soulcalibur 3 Ps2 játék PAL (használt)
9 500 Ft

Soulcalibur 3 Ps2 játék PAL (használt)

Soulcalibur 3 Ps2 játék PAL (használt)
Soulcalibur 3 Ps2 játék PAL (használt)

Soulcalibur 3 Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

A Soulcalibur III egy harci videojáték, amelyet a Namco készített a Soulcalibur II folytatásaként ésa Soulcalibur sorozat negyedik részeként. Eredetileg PlayStation 2 -re adták ki 2005-ben. A továbbfejlesztett arcade verzió, a Soulcalibur III: Arcade Edition 2006-ban jelent meg. Ez volt az utolsó Soulcalibur játék, amely arcade verziót kapott, mivel a IV-től kezdve nem volt arcade kiadás. Ez a második a Soulcalibur sorozat 1590 AD trilógia játékaiban, a II és IV között.

A játék olyan új módokat tartalmaz, mint a Tales of Souls, egy interaktív történetvezérelt mód, amely a Soul Edge Edge Master módjához hasonlítható ; Karakteralkotás, amelyben a játékosok 13 különböző foglalkozásból hozhatnak létre egyéni karaktereket, többféle fegyverrel és harci stílussal; és a Chronicles of the Sword, egy valós idejű játékmód, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megalkotott lelküket saját kalandjaikba vigyék. A játék rendelkezik a legnagyobb karakterlistával is – 24 karakter játszható Tales of Souls módban, és további 18 minden más módban játszható – és a Soul sorozat történetének legnagyobb csataszínpad választéka.

A karakterteremtő mód lehetővé teszi a játékos számára, hogy több osztály, ruházat és páncél, valamint fizikai jellemzők közül válasszon. A legtöbb osztály legfeljebb öt tudományágat használhat, amelyek közül három egyedi, kettő pedig a "Soul of..." tudományág: a fő történet szereplőinek mozdulatainak pontos másolata. A létrehozott harcos személyisége változtatható, ami befolyásolja idézeteiket és csata közbeni cselekedeteiket. A személyiséget azonban a karakter által viselt felszerelés határozza meg, nem pedig közvetlenül a játékos.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Namco
Korosztály
16 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
829838
Hasonló termékek