Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Spider-Man - Shattered dimensions Ps3 játék

Spider-Man - Shattered dimensions Ps3 játék
Spider-Man - Shattered dimensions Ps3 játék

Spider-Man - Shattered dimensions Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
59 000 Ft
Részletek

Spider-Man: Shattered Dimensions egy akció-kalandjáték, amit a Beenox fejlesztett és a Activision adott ki. A játék 2010-ben jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint más platformokra is. A különlegessége, hogy a játék különböző univerzumokból származó, különböző Spider-Man karaktereket ötvöz egy történetben.

A játékban a Játszható Spider-Man karakterek a következő univerzumokból származnak:

Amazing Spider-Man (616 univerzum): Ez a klasszikus Marvel Comics univerzuma, ahol Peter Parker a hagyományos Amazing Spider-Man karakterként működik.

Ultimate Spider-Man (1610 univerzum): Az Ultimate univerzum Peter Parkerje mellett a Venom is megjelenik.

2099-es Spider-Man (2099 univerzum): Ebben a jövőben játszódó univerzumban Miguel O'Hara az 2099-es Spider-Man-ként szerepel.

Noir Spider-Man (1930-as évek univerzuma): A Noir univerzumban egy kriminális környezetben tevékenykedő, noir stílusú Spider-Man látható.

A játék fő célja a Dimenziók Előtti Szentély töredékeinek megtalálása és azok visszaállítása, miközben különböző univerzumokban kell küzdenie a különféle gonosztevők ellen. Minden univerzumban más játékstílust alkalmaznak, így a játékosoknak alkalmazkodniuk kell az adott karakter képességeihez és környezetéhez.

A játékot általában dicsérik a változatos játékstílus, a különböző Spider-Man karakterek sokszínűsége és a történet összetettsége miatt. Ha szereted a szuperhősös kalandjátékokat, különféle játékstílusokkal, akkor a Spider-Man: Shattered Dimensions lehet érdekes választás számodra.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Activision
Korosztály
15 éves kortól
Ár
59000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
791160
Hasonló termékek