Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Spider-Man - Shattered dimensions Xbox360 játék

Spider-Man - Shattered dimensions Xbox360 játék, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
39 500 Ft
Részletek

A "Spider-Man: Shattered Dimensions" egy 2010-ben megjelent akció-kalandjáték, amelyet a Beenox fejlesztett és a Activision adott ki. A játék PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, valamint a Wii platformokra jelent meg.

A játék egy olyan történetet mesél el, amelyben a Marvel Univerzum különböző dimenzióiból származó különböző Spider-Man változatokkal találkozhatunk. A játék négy különböző dimenziót kínál, amelyek mindegyikében más-más Spider-Man karakterrel kell játszanunk. Ezek a dimenziók a következők:

Amazing Spider-Man (Fődimenzió): Itt a hagyományos, eredeti Peter Parker Spider-Man-t irányítjuk.

Noir Spider-Man: A 1930-as évek New York-jában játszódik, és a Noir univerzum egy sötétebb, bűnösebb hangulatát tükrözi.

2099 Spider-Man: A jövőben játszódik, ahol egy új Spider-Man, Miguel O'Hara veszi át a főszerepet.

Ultimate Spider-Man: Ebben a dimenzióban egy ifjú és modern Peter Parker Spider-Man-t irányítunk, aki a Ultimate univerzumban szerepel.

A játékmenet a különböző dimenziókban változik, és a karakterek egyedi képességeket használhatnak. A játék során küzdelmekkel, ugrásokkal és más akciós elemekkel találkozunk, miközben a történet számos ismert Marvel karakterrel és ellenféllel gazdagodik.

"Spider-Man: Shattered Dimensions" egy különleges és sokszínű megközelítést kínál a Spider-Man univerzumhoz, lehetővé téve a játékosoknak, hogy különböző verziókat próbáljanak ki a híres hős szerepében.

Adatok
Kategória
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó
Activision
Korosztály
15 éves kortól
Ár
39500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
424110
Hasonló termékek