Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Spider-Man - Web of shadows Ps3 játék
Spider-Man - Web of shadows Ps3 játék
39 500 Ft

Spider-Man - Web of shadows Ps3 játék

Spider-Man - Web of shadows Ps3 játék
Spider-Man - Web of shadows Ps3 játék

Spider-Man - Web of shadows Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
39 500 Ft
Részletek

"Spider-Man: Web of Shadows" egy másik Spider-Man játék, amelyet a Shaba Games és a Treyarch fejlesztett, és a játékot a Activision adta ki. A játék 2008-ban jelent meg különböző platformokon, beleértve a PlayStation 3-at is.

A "Web of Shadows" története a Marvel univerzumban játszódik, és az események egy olyan időszakban folynak, amikor a várost szimbióta invázió fenyegeti. A történet középpontjában természetesen Spider-Man áll, aki egy új szimbióta erejét kapja meg, és a játékos döntéseitől függően jó vagy rossz irányba haladhat el a történet.

A játék egyik fontos jellemzője a "szabadon választott sztori" rendszer, ami azt jelenti, hogy a játékosok dönthetnek a karakterük sorsa és cselekedetei felett. Ez befolyásolja a történetet és a körülöttünk lévő karakterek reakcióit.

A játékmenet során a játékosok számos képességet használhatnak, beleértve a hagyományos Spider-Man mászását, pókhálókat és acél pókujjat, valamint az újonnan szerzett szimbióta képességeket. A harcok dinamikusak és akciódúsak, a játékos pedig különféle küldetéseken vehet részt a New York-i városban.

"Spider-Man: Web of Shadows" széles körű karaktergazdagságával, a város felfedezésének lehetőségével és a döntéseink hatására változó történettel próbálta kiemelkedővé tenni magát a Spider-Man játékok sorában.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Activision
Korosztály
12 éves kortól
Ár
39500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
835089
Hasonló termékek