Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Spider-Man - Web of shadows Xbox360 játék

Cikkszám: 
398906
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
59 990 Ft
Részletek

Spider-Man - Web of shadows Xbox360 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Spider-Man: Web of Shadows egy akció-kaland videojáték, amelyet a Treyarch fejlesztett és a Activision adott ki. A játék 2008-ban jelent meg különböző platformokra, köztük az Xbox 360-ra is. A játék a Marvel Comics Spider-Man karakterére épül, és egy saját történetet mesél el, amelyben a pókembernek szembe kell néznie egy szörnyű járvánnyal, amely rákot okoz az emberekben, valamint egy szimbióta invázióval.

A játék stílusa a harmadik személyű akció-kaland, és a játékosoknak lehetőségük van szabadon mászkálni a New York-i városban, valamint részt venni különböző küldetésekben és harcokban. Az egyik kiemelkedő jellemzője a játéknak a "Black Suit" (Fekete Ruha) rendszer, amely lehetővé teszi a játékosnak, hogy váltogasson a hagyományos piros és kék pókruhája és a fekete szimbióta köpenye között. Mindkét ruhának saját egyedi képességei vannak, és a játékos dönthet úgy, hogy melyiket használja a különböző helyzetekben.

A játék történetét azáltal is alakíthatja a játékos, hogy a történet folyamán különböző döntéseket hoz, amelyek befolyásolják a cselekmény és a karakterek alakulását. Emellett a játékban több különböző Marvel karakter is felbukkan, és a pókember szövetségesei vagy ellenfelei lehetnek.

A Spider-Man: Web of Shadows kapsz egy dinamikus és intenzív pókember-élményt, számos harci mozdulattal és pókember képességgel, amelyekkel szembeszállhatsz a különböző veszélyekkel és ellenfelekkel a játékban.

Adatok
Kategória:
Xbox 360 játékok (használt)
Gyártó:
Activision
Korosztály:
12 éves kortól
Ár :
59990 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés