Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Spongyabob

Ebben a kategóriában a népszerű Spongyabob Kockanadrág mesesorozat alapján készült figurákat, figura szetteket, plüssöket találod.


9termék 19

A Spongyabob Kockanadrág egy amerikai televíziós sorozat, amelyet az amerikai animációs stúdió, a Nickelodeon készített. A sorozat főszereplője SpongeBob SquarePants, egy optimista és naiv tengeri szivacs, aki a Bikiniföld nevű városka alján, egy ananász alatt él a kis házikójában. A sorozat sok humorforrást merít a tengeri életből és a karakterek közötti vicces interakciókból.

A Spongyabob sorozat hatalmas népszerűségnek örvend gyerekek és felnőttek körében egyaránt. Számos szórakoztató karakterrel rendelkezik, például Patrick Csillag, a legjobb barátja, Tengeri Csiga, a háziállata, és a zsémbes, de humoros Szegény Tengeri Rák.

A sorozatnak számos évada és különleges epizódja van, és többek között filmek is készültek belőle. A karakterek és a vicces történetek miatt a Spongyabob egyike lett az egyik legismertebb és legkedveltebb animációs sorozatnak az elmúlt évtizedekben.