Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Spyro - A Hero's Tale Ps2 játék PAL (használt)
Spyro - A Hero's Tale Ps2 játék PAL (használt)
9 990 Ft

Spyro - A Hero's Tale Ps2 játék PAL (használt)

Spyro - A Hero's Tale Ps2 játék PAL (használt)
Spyro - A Hero's Tale Ps2 játék PAL (használt)

Spyro - A Hero's Tale Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

A Spyro: A Hero's Tail az ötödik konzoljáték az eredeti Spyro sorozatban, és összességében a kilencedik játék a sorozatban. Az Eurocom Entertainment Software által kifejlesztettjáték volt a sorozat első Xbox -játéka, valamint a második játék a PlayStation 2 -re, és a GameCube -ra lett portolva.

A játék bemutatja az új antagonistát, Red-et, egy korábbi sárkányöreget, akit évekkel a játék eseményei előtt száműztek, és a főszereplő, Spyro, a sárkány megpróbálja legyőzni a birodalmak megrongálására irányuló tervet barátai, Sparx, a szitakötő segítségével. Hunter the Cheetah, Byrd the Penguin és Blink the Mole, amelyek mindegyike játszható is.

A Spyro: A Hero's Tail a sorozatra jellemző, hogy a cím szerinti lila sárkány megmenti a Sárkány Birodalmakat a veszélytől, ezúttal Sötét drágaköveket gyűjtve, amelyek mániákus lényekkel és halálos növényekkel rontják meg a földet, és amelyeket az egykori Elder Dragon Red ültetett el.  Az A Hero's Tail játékmenete nagyrészt megegyezik a korábbi Spyro játékokéval, ahol Spyro platformokra ugrik, repül, fejet üt az ellenségnek, és drágaköveket gyűjtöget.  A Fire, Ice és Electricity lehelettámadásai is visszatérnek, bár ezeket Mr. Moneybags-től kell megvásárolni, és rejtvények megoldására használják. Azonban számos új képességgel rendelkezik, mint például a párkányfogás, a falba rúgás, a farkának lasszószerű lengetése , valamint egy új vízi lélegzetű támadás. További tárgyak, amelyeket Spyronak össze kell gyűjtenie: nagy húsvéti tojások, színes sárkánytojások, sokszínű drágakövek és szivárványszínű szilánkok. Némelyiket ellenségek (főleg gnorcok) megölésével, valamint kapuk és kincsesládák feloldásával szereznek.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Vivendi Universal
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
580361
Hasonló termékek