Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Star Wars Ahsoka mini figura
Star Wars Ahsoka mini figura
3 490 Ft

Star Wars Ahsoka mini figura

Star Wars Ahsoka jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  3 db
3 490 Ft
Részletek

Ahsoka Tano egy másik ikonikus karakter a Star Wars univerzumban, akit először a "Star Wars: The Clone Wars" animációs sorozatban ismerhettünk meg. Ő Anakin Skywalker Jedi Mesterének, Obi-Wan Kenobinak a tanítványa. Az alábbiakban összefoglalom Ahsoka Tano fontosabb jellemzőit:

Sztori és Háttértörténet: Ahsoka Tano egy Togruta fajhoz tartozó lány, aki a Köztársaság és a Konföderáció közötti Klónháborúk idején vált a Jedi Rend tanítványává. Ő volt az egyike az első klónháborús Jedi Generáció új tagjainak. Anakin Skywalker mesterévé választotta, és hamarosan közeli kapcsolat alakult ki közöttük.

Karakterfejlődés és Kiválás a Jedi Rendből: Ahsoka karaktere azért vált érdekessé, mert a Klónháborúk során kezdetben számos nehézséggel küzdött a tanítványi szerepben és a Jedi Rend hierarchiájában. Később a sorozat ötödik évadjában egy súlyos bűncselekményre vádolták, de bár bizonyítékai voltak az ártatlanságára, a Jedi Tanács és Anakin is hajlott arra, hogy hagyja, hogy áldozatul essen a rendszer igazságtalanságának. Ennek eredményeként Ahsoka elhagyta a Jedi Rendet.

Független Kalandozások: Miután kilépett a Jedi Rendből, Ahsoka független kalandozóként tevékenykedett a galaxisban. Az "Ahsoka" regényben és a "Star Wars Rebels" című sorozatban tér vissza, ahol egy erősebb és tapasztaltabb személyiséget mutatott, továbbfejlesztve az erőhasználatát és segítve a galaxisban lévőket.

Eredet és jelentőség: Ahsoka karaktere nagyon népszerűvé vált a rajongók körében, és azért is fontos, mert bemutatta a Jedi Rend belső konfliktusait, valamint a galaxisban uralkodó politikai és társadalmi problémákat. Ahsoka egy példa arra, hogyan lehet kilépni egy olyan intézményből, amelynek hosszú ideje része volt, és saját útját követni.

Összességében Ahsoka Tano egy erőteljes és mély karakter a Star Wars univerzumban, aki a közönség számára az évek során kedvencévé vált.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
SUYING
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
291292
Hasonló termékek