Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Star Wars - Darth Vader építőjáték figura 24 cm
Star Wars - Darth Vader építőjáték figura 24 cm
9 990 Ft

Star Wars - Darth Vader építőjáték figura 24 cm

Star Wars - Darth Vader jellegű építőjáték figura 24 cm-es. Összeépítést igényel. A termék gyárilag doboz nélküli, lezárt gyári csomagolásban kerül szállításra, összeszerelési útmutatóval. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Darth Vader a Star Wars univerzum egyik ikonikus karaktere. Eredeti neve Anakin Skywalker volt, és a karaktert George Lucas alkotta meg. Az alábbiakban összefoglalom Darth Vader fontosabb jellemzőit:

Sztori és Háttértörténet: Anakin Skywalker a Galaktikus Köztársaság idején született, és eredetileg egy tehetséges fiatal jedi volt, aki erős kapcsolatot ápolt a Erővel. Kiemelkedő pilóta és harcos volt, és egy idő után Obi-Wan Kenobi Jedi Mester tanítványaként fejlődött. Azonban belső konfliktusok, félelmek és düh vezettek ahhoz, hogy megtérjen a sötét oldalhoz.

Átváltozás Darth Vaderre: Anakin Skywalker a Sith Lord, Darth Sidious (azaz Palpatine) befolyása alá került, aki a sötét oldalon akarta felhasználni a fiatal jedi erejét. Anakin megváltozott Darth Vader személyévé, miután megküzdött Obi-Wan Kenobi-vel a lávákkal borított Mustafar bolygón. Ebben a harcban súlyosan megsérült testét kiborgalkatrészekkel helyettesítették, így vált ikonikus fekete páncélba és maszkba öltözött alakká.

A Birodalom és a Halálcsillag: Miután Palpatine hatalomra került a Galaktikus Köztársaság átalakításával a Galaktikus Birodalommá, Darth Vader az ő jobbkeze lett. Az ő vezetésével készült a Halálcsillag, egy hatalmas űrállomás, amely képes volt elpusztítani egész bolygókat.

Luke Skywalker és végül a Megtérés: A cselekmény fő szálában Darth Vader a saját fia, Luke Skywalker után kezdett nyomozni. Végül, miután megérzett egy konfliktust a fiában, megkérdőjelezte Palpatine hatalmát. A Return of the Jedi című filmben végül áldozatot hozott azzal, hogy megmentette Luke-ot a Palpatine által indított villámokkal szemben, és megtérve a sötét oldalról visszatért a fény oldalra. Ebben az aktusában megmentette fiát és a galaxist is, de saját súlyos sérülései miatt meghalt.

Darth Vader karaktere az ambivalens jellemét, átformálódását és végül a megtérést bemutatva vált az egyik legikonikusabb és összetettebb karakterek egyikévé a popkultúrában.

Adatok
Kategória
Star Wars
Gyártó
VOKARALA
Korosztály
7 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
658796
Hasonló termékek