Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Star Wars - Darth Vader építőjáték figura 24 cm

Cikkszám: 
658796
Külső raktáron 1 db
9 990 Ft
Részletek

Star Wars - Darth Vader jellegű építőjáték figura 24 cm-es. Összeépítést igényel. A termék gyárilag doboz nélküli, lezárt gyári csomagolásban kerül szállításra, összeszerelési útmutatóval. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Darth Vader a Star Wars univerzum egyik ikonikus karaktere. Eredeti neve Anakin Skywalker volt, és a karaktert George Lucas alkotta meg. Az alábbiakban összefoglalom Darth Vader fontosabb jellemzőit:

Sztori és Háttértörténet: Anakin Skywalker a Galaktikus Köztársaság idején született, és eredetileg egy tehetséges fiatal jedi volt, aki erős kapcsolatot ápolt a Erővel. Kiemelkedő pilóta és harcos volt, és egy idő után Obi-Wan Kenobi Jedi Mester tanítványaként fejlődött. Azonban belső konfliktusok, félelmek és düh vezettek ahhoz, hogy megtérjen a sötét oldalhoz.

Átváltozás Darth Vaderre: Anakin Skywalker a Sith Lord, Darth Sidious (azaz Palpatine) befolyása alá került, aki a sötét oldalon akarta felhasználni a fiatal jedi erejét. Anakin megváltozott Darth Vader személyévé, miután megküzdött Obi-Wan Kenobi-vel a lávákkal borított Mustafar bolygón. Ebben a harcban súlyosan megsérült testét kiborgalkatrészekkel helyettesítették, így vált ikonikus fekete páncélba és maszkba öltözött alakká.

A Birodalom és a Halálcsillag: Miután Palpatine hatalomra került a Galaktikus Köztársaság átalakításával a Galaktikus Birodalommá, Darth Vader az ő jobbkeze lett. Az ő vezetésével készült a Halálcsillag, egy hatalmas űrállomás, amely képes volt elpusztítani egész bolygókat.

Luke Skywalker és végül a Megtérés: A cselekmény fő szálában Darth Vader a saját fia, Luke Skywalker után kezdett nyomozni. Végül, miután megérzett egy konfliktust a fiában, megkérdőjelezte Palpatine hatalmát. A Return of the Jedi című filmben végül áldozatot hozott azzal, hogy megmentette Luke-ot a Palpatine által indított villámokkal szemben, és megtérve a sötét oldalról visszatért a fény oldalra. Ebben az aktusában megmentette fiát és a galaxist is, de saját súlyos sérülései miatt meghalt.

Darth Vader karaktere az ambivalens jellemét, átformálódását és végül a megtérést bemutatva vált az egyik legikonikusabb és összetettebb karakterek egyikévé a popkultúrában.

Adatok
Kategória:
Star Wars
Gyártó:
VOKARALA
Korosztály:
7 éves kortól
Ár :
9990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Star Wars - Darth Vader építőjáték figura 24 cm
Star Wars - Darth Vader építőjáték figura 24 cm
9 990 Ft
Webáruház készítés