Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Star Wars Darth Vader mini figura
Star Wars Darth Vader mini figura
3 490 Ft

Star Wars Darth Vader mini figura

Star Wars Darth Vader jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

Darth Vader a Star Wars univerzum egyik legikonikusabb karaktere, akit eredetileg Anakin Skywalker néven ismerünk. Anakin a Star Wars előzménytrilógiában (Epizód I-III) jelenik meg, ahol tehetséges Jediként kezdődik, de később a sötét oldal felé fordul, és a Birodalom kegyetlen sith lordjává válik.

Darth Vader karaktere a következőképpen alakul:

Anakin Skywalker fiatal Jediként (Epizód I-III): Anakin a Szith Sötétség című filmben debütál, mint egy tehetséges és erőteljes Jediről szóló jóslat alapján kiválasztott gyermek. Az Epizód II - A klónok támadása és az Epizód III - A Sith-ek bosszúja című filmekben követjük nyomon az ő felemelkedését, és a szerelme, Padmé Amidala elvesztésének valószínűsíthető okának következtében történő sötét oldalra fordulását.

Darth Vaderként (Epizód III után): Anakin Skywalker a sötét oldalra való áttérése után Darth Vader néven ismert sith lorddá válik. A következő trilógiában (Epizód IV-VI) Vader a Galaktikus Birodalom kegyetlen kezét képviseli, és az uralkodó, Palpatine Császár jobbkezeként szolgál. Vader jellegzetes fekete páncélban és sisakban jár, és a "Az Apám vagyok" jelenetében válik nyilvánvalóvá, hogy ő az Epizód IV - Egy új reményben a főszereplő, Luke Skywalker apja.

Vader újrakezdése (Epizód VI): Luke Skywalker igyekszik visszatéríteni apját a fényre, és Darth Vader végül megváltja magát, hogy megmentse fiát az elnyelődés elől. Az Epizód VI - A Jedi visszatérben Darth Vader meghal, de azáltal, hogy megmenti Luke-ot, a gonosz sith lord végül az Anakin Skywalker jó szellemévé válik.

Darth Vader karaktere a Star Wars univerzum egyik legsorsdöntőbb és legemlékezetesebb alakja, és hozzájárult a franchise globális népszerűségéhez.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
368834
Hasonló termékek