Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Star Wars Grievous tábornok figura építőjáték 30 cm
Star Wars Grievous tábornok figura építőjáték 30 cm
12 990 Ft

Star Wars Grievous tábornok figura építőjáték 30 cm

Star Wars Csillagok háborúja Grievous tábornok jellegű figura 30 cm-es méretben. A termék gyárilag doboz nélküli, lezárt gyári csomagolásban kerül szállításra összeszerelési útmutatóval. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  3 db
12 990 Ft
Részletek

Grievous tábornok egy másik ismert karakter a Star Wars univerzumban, akit a "Star Wars: Clone Wars" animációs sorozatban és a "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" filmben lehet látni. Az alábbiakban összefoglalom Grievous fontosabb jellemzőit:

Karakter és Kinézet: Grievous egy Kaleesh fajhoz tartozó lény volt, aki súlyos sérüléseket szenvedett egy galaktikus háborúban, majd kiborgalkatrészekkel lett kibővítve. Ezen változások miatt a testének nagy része gép lett, és négy karja volt. Az arca eltorzult és sötét oldalú erő használójává vált, bár nem volt Jedi vagy Sith.

A Konföderáció vezetője: Grievous a Klónháborúk során a Konföderáció vezérkari tábornokaként szolgált. Ő volt a Separatista Droid Armada parancsnoka, és az ő vezetése alatt harcoltak a klónokkal és a jedikkel szemben. Különösen ismert a félelmetes harci stílusáról és képességeiről.

Jedi Gyilkos: Grievous különösen híres lett a Jedi lovagok elleni támadásaival. Ő különféle félelmetes fegyvereket használt, például a lézerkardokat (az általa összegyűjtött leharcolt Jedi lovagok fegyvereiből), és kiváló taktikai képességekkel rendelkezett a jedik elleni csaták vezetésében.

Utolsó csata és Halála: Grievous tábornok szereplése tetőzött a "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" filmben, ahol egy hatalmas csatában harcolt Obi-Wan Kenobi ellen. Végül Obi-Wan legyőzte őt, és megszabadította Anakin Skywalker megkötözött testétől. A harc során Obi-Wan megszúrta Grievous mellkasát, aki ezt követően elpusztult.

Grievous tábornok karaktere jellegzetes és izgalmas, mivel a Star Wars univerzumban az egyik hírhedt rosszfiúként szerepel, és a Klónháborúk idején játszódó eseményeket továbbgörgeti.

Adatok
Kategória
Star Wars
Gyártó
VOKARALA
Korosztály
8 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
439229
Hasonló termékek