Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Star Wars Grievous tábornok figura építőjáték 30 cm
Star Wars Grievous tábornok figura építőjáték 30 cm
9 990 Ft

Star Wars Grievous tábornok figura építőjáték 30 cm

Star Wars Csillagok háborúja Grievous tábornok jellegű figura 30 cm-es méretben. A termék gyárilag doboz nélküli, lezárt gyári csomagolásban kerül szállításra összeszerelési útmutatóval. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

Grievous tábornok egy másik ismert karakter a Star Wars univerzumban, akit a "Star Wars: Clone Wars" animációs sorozatban és a "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" filmben lehet látni. Az alábbiakban összefoglalom Grievous fontosabb jellemzőit:

Karakter és Kinézet: Grievous egy Kaleesh fajhoz tartozó lény volt, aki súlyos sérüléseket szenvedett egy galaktikus háborúban, majd kiborgalkatrészekkel lett kibővítve. Ezen változások miatt a testének nagy része gép lett, és négy karja volt. Az arca eltorzult és sötét oldalú erő használójává vált, bár nem volt Jedi vagy Sith.

A Konföderáció vezetője: Grievous a Klónháborúk során a Konföderáció vezérkari tábornokaként szolgált. Ő volt a Separatista Droid Armada parancsnoka, és az ő vezetése alatt harcoltak a klónokkal és a jedikkel szemben. Különösen ismert a félelmetes harci stílusáról és képességeiről.

Jedi Gyilkos: Grievous különösen híres lett a Jedi lovagok elleni támadásaival. Ő különféle félelmetes fegyvereket használt, például a lézerkardokat (az általa összegyűjtött leharcolt Jedi lovagok fegyvereiből), és kiváló taktikai képességekkel rendelkezett a jedik elleni csaták vezetésében.

Utolsó csata és Halála: Grievous tábornok szereplése tetőzött a "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" filmben, ahol egy hatalmas csatában harcolt Obi-Wan Kenobi ellen. Végül Obi-Wan legyőzte őt, és megszabadította Anakin Skywalker megkötözött testétől. A harc során Obi-Wan megszúrta Grievous mellkasát, aki ezt követően elpusztult.

Grievous tábornok karaktere jellegzetes és izgalmas, mivel a Star Wars univerzumban az egyik hírhedt rosszfiúként szerepel, és a Klónháborúk idején játszódó eseményeket továbbgörgeti.

Adatok
Kategória
Star Wars
Gyártó
VOKARALA
Korosztály
8 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
439229
Hasonló termékek