Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Star Wars Grievous tábornok mini figura
Star Wars Grievous tábornok mini figura
2 500 Ft

Star Wars Grievous tábornok mini figura

Star Wars Grievous tábornok mini figura
Star Wars Grievous tábornok mini figura

Star Wars Grievous tábornok jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Grievous tábornok a Star Wars univerzum egy másik fontos karaktere, aki a Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (A Sith bosszúja) című filmben játszik szerepet. Grievous a konföderációs hadsereg parancsnoka, és egy különleges, cyborg alak, akit a Sith Lordok, különösen Count Dooku, alkalmaznak a Galaktikus Köztársaság elleni harcokban.

Néhány fontos jellemzője Grievousnak:

Cyborg test: Grievous eredetileg a Kaleesh nevű faj tagja volt, de egy súlyos baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett. A Sith Lordok - különösen Darth Sidious és Count Dooku - kibernetikus módosításokkal átalakították őt, hogy kibővítsék harci képességeit. Grievous végtagjai és tüdeje cserélve lettek, és cyborg testét képes volt hihetetlen sebességgel mozgatni.

Fegyverek: Grievous négyféle fénykardot használt, amelyeket a Jedik elleni küzdelmek során gyűjtött össze. Egyidejűleg négy fénykarddal képes volt harcolni, ami azt tette lehetővé számára, hogy hatékonyan szembenézzen több Jedivel is.

A konföderációs sereg vezetője: Grievous a konföderációs erők hadseregét vezette a Klónok háborújában, amely a Star Wars előzménytrilógiájának egyik fő konfliktusa.

Szerep a filmekben: Grievous a Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith filmben játszik kiemelkedő szerepet, ahol a Jedik és a klónok ellen harcol. A film során kiderül, hogy Grievous egyike azoknak, akik részt vesznek a Jedik elleni összeesküvésben, amelynek célja a Köztársaság megdöntése és a Galaktikus Birodalom megalapítása.

Grievous karaktere továbbá megjelenik a Star Wars különböző animációs sorozataiban, könyveiben és egyéb médiumaiban, ami részletesebb betekintést nyújt a karakter múltjába és tevékenységeibe.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
3 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
950878
Hasonló termékek