Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Star Wars Jabba nagy méretű mini figura 7 cm

Cikkszám: 
425366
Külső raktáron 3 db
4 990 Ft
Részletek

Star Wars Jabba jellegű nagy méretű mini figura 7 cm-es. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jabba the Hutt egy ismert karakter a Star Wars univerzumban. Ő egy hatalmas, gusztustalan kinézetű bűnöző és gengszter, akit először a "Star Wars: Episode IV - A New Hope" filmben ismerhettünk meg, és később más Star Wars filmekben és médiumokban is szerepelt. Az alábbiakban összefoglalom Jabba the Hutt fontosabb jellemzőit:

Karakter és Kinézet: Jabba the Hutt egy hatalmas és elhízott csigaszerű lény, akit egy hordóhoz vagy egy hatalmas halomhoz lehetne hasonlítani. Ő az egyik legelismertebb bűnöző és szervezett bűnbanda vezető a külső peremvidéken, ahol a törvények és az igazságosság szűkebb határok között mozognak.

Bűnbanda Vezető: Jabba the Hutt Tatooine bolygón üzemeltette bűnszervezetét, amely különféle illegális ügyleteket, rabszolga-kereskedelmet, kenyerestevést és más alvilági tevékenységeket foglalt magában. Az űrfrakciókat is támogatta, és általában nem volt hajlandó tiszteletteljes vagy törvénytisztelő kapcsolatokat kialakítani.

Leia Organa Rabszolgasága: Jabba the Hutt nagyon híres lett azáltal is, hogy a "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi" filmben Leia Organa, Luke Skywalker ikertestvérének a rabszolgaságába kényszerítette. Leia-t arany fémfóliába csomagolva szoknyát hordott, és őt őrizte a bolygóján lévő palotájában.

Halála: Jabba the Hutt a "Return of the Jedi" során vesztette életét. A film folyamatában Luke Skywalker és társai megpróbálták megmenteni Leia Organa-t és megszabadítani őt a rabszolgaságból. Luke egy hatalmas hálót vágott le a plafonról, ami Jabba-t a saját cselédőkkel együtt a juttatta szörnyűséges halálba, miközben a barlangból esett ki.

Jabba the Hutt karaktere egy erős és színvonalasan kidolgozott negatív karakter a Star Wars univerzumban, aki a bűn világának egyik ikonikus szimbólumává vált.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Saturey
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Star Wars Jabba nagy méretű mini figura 7 cm
Star Wars Jabba nagy méretű mini figura 7 cm
4 990 Ft
Webáruház készítés