Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Star Wars - The Force Unleashed Ps3 játék
Star Wars - The Force Unleashed Ps3 játék
7 990 Ft

Star Wars - The Force Unleashed Ps3 játék

Star Wars - The Force Unleashed Ps3 játék
Star Wars - The Force Unleashed Ps3 játék

Star Wars - The Force Unleashed Ps3 játék, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Star Wars: The Force Unleashed egy akció-kaland videojáték, amelyet a LucasArts fejlesztett és adott ki. A játék 2008-ban jelent meg, több platformra is, beleértve a PlayStation 3-at, Xbox 360-at, Wii-t, PlayStation 2-t és PC-t. A játék a Star Wars univerzumban játszódik, és új történeti szálat vezet be, amely kiegészíti a hivatalos kánont.

Játékmenet és Történet

Történet: A játék cselekménye a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész: Egy új remény között játszódik. A játék főszereplője Galen Marek, akit Darth Vader titkos tanítványaként ismerünk meg, és kódneve Starkiller. Vader feladata, hogy Starkiller segítségével megtalálja és elpusztítsa az életben maradt Jediket, miközben titokban azt tervezi, hogy együtt legyőzik az uralkodót, Darth Sidioust.

A játék során Starkiller belső konfliktusokkal küzd, miközben Vader parancsait követi, de végül megtalálja saját útját a fény és a sötét oldal között. A játék többféle befejezést kínál a játékos döntései alapján.

Játékmenet: A játék főként harmadik személy nézetű akciójáték, ahol a játékos Starkillert irányítja. A játékos különféle erő képességeket használhat, mint például az erő lökés, erő villám, és tárgyak vagy ellenségek telekinetikus manipulációja. Starkiller ezen kívül mesteri fénykardforgató is, és a játékmenet során lehetőség van különféle támadások és kombinációk végrehajtására.

Kulcsfunkciók és Elemei

Erő képességek: A játék nagy hangsúlyt fektet az Erő képességek kreatív és pusztító használatára. A fizikai motor lehetővé teszi, hogy a játékosok szabadon manipulálják a környezetet és az ellenségeket.

Fénykard harc: A harcrendszer lehetővé teszi a különböző kombinációk és támadások végrehajtását, valamint az Erő képességek és a fénykard harc kombinálását.

Fejlődési rendszer: A játékosok különféle tapasztalati pontokat gyűjthetnek, amelyekkel új képességeket és fejlesztéseket nyithatnak meg.

A játék vegyes, de többnyire pozitív visszajelzéseket kapott. Dicsérték a történetét, a látványvilágot és az erőteljes Erő képességeket, amelyek különlegessé tették a játékmenetet. 

Összességében a Star Wars: The Force Unleashed egy emlékezetes játék a Star Wars univerzumban, amely mélyíti a történetet és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy új karakter bőrébe bújjanak, miközben az Erő sötét és világos oldalával ismerkednek.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Lucasarts
Korosztály
16 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
278160
Hasonló termékek