Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Star Wars Yoda mini figura
Star Wars Yoda mini figura
1 990 Ft

Star Wars Yoda mini figura

Star Wars Yoda jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis. 


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Yoda mester egy legendás Jedi mester volt, aki erősebb volt a legtöbbnél az Erővel való kapcsolatában. Kicsi méretű, de bölcs és erős volt, több mint 800 évig képezte a Jediket, fontos szerepet játszva a Klónháborúkban, Luke Skywalker oktatásában és az örökkévalóság útjának feltárásában. A Star Wars filmekben és sorozatokban szerepelt, kivéve az Egy új reményt és Az ébredő Erőt.

Yoda faját és származását nem ismerjük, de a Jedi Tanács egyik legtiszteltebb tagja volt. Számos Jedi lovagot képzett ki, köztük Dooku grófot, Obi-Wan Kenobit, Ki-Adi-Mundit és Luke Skywalkert. Valójában majdnem minden Jedinek a mestere volt, hiszen a Jedi Templomban ő tanította csoportosan a fiatalokat.

Yoda képességei közé tartozott az Erő használata, a fénykard harc, a telekinézis, a gyógyítás, a jövőbelátás, a szellemekkel való kommunikáció és a lélek megőrzése a halál után. Yoda fénykardja zöld színű volt, és egyedi markolattal rendelkezett. Yoda harcstílusa nagyon gyors és akrobatikus volt, amelyet a kis termete és az Erő segítségével ért el.

Yoda története a Csillagok háborúja univerzumában több mint 900 évig tartott. A Régi Köztársaság utolsó napjaiban Yoda a Jedi Tanács Nagymestere volt, aki együttműködött más legendás Jedi Mesterekkel, mint Mace Windu és Ki-Adi-Mundi, a Köztársaság ügyeiben. A Naboo-i invázió után Yoda találkozott Anakin Skywalkerrel, aki egy erős Erő-vergencia volt, de sok félelmet érzett benne. Yoda nem engedélyezte Anakin Jedi képzését, de később megváltoztatta a döntését, és Obi-Wan Kenobi tanítványa lett. Yoda szembesült a Sith-ekkel is, akik a Klónháborúk alatt megpróbálták megdönteni a Köztársaságot. Yoda harcolt Dooku gróffal, Asajj Ventressel, és végül Darth Sidious-szal, a Sith-ek Ura ellen, de nem tudta legyőzni őt. Yoda elmenekült a Jedi Rend lemészárlása után, és elrejtőzött a Dagobah bolygón, ahol meditált és várt a megfelelő időre. Yoda találkozott Luke Skywalkerrel, akit kiképzett Jedi lovaggá, és elmondta neki, hogy Darth Vader az apja. Yoda békében és nyugalomban halt meg, miután átadta Luke-nak az utolsó tanításait, és megjelent neki szellemként, hogy segítse őt a Sith-ek elleni harcban.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
3 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
364413
Hasonló termékek