Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Stranger Things Demogorgon mini figura

Cikkszám: 
193706
Külső raktáron 3 db
3 490 Ft
Részletek

Demogorgon jellegű mini figura a Stranger Things sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Demogorgon lények a Stranger Things sorozatban olyan ragadozó lények, amelyek a Tótágas nevű párhuzamos dimenzióban és a Fordított Világban élnek. A Demogorgonokat a Fejelő nevű entitás irányítja, amely egyfajta kaptár-tudatot alkot velük. A Demogorgonok kegyetlenek, erőszakosak és alacsony intelligenciával rendelkeznek. A sorozatban többféle Demogorgon is megjelenik, különböző fejlődési szakaszokban. A legelső Demogorgon egy teljesen kifejlett példány volt, amely 1983-ban Hawkinsbe jutott, miután egy véletlenül megnyílt kapun keresztül átjutott a Fordított Világból. Ez a Demogorgon végül legyőzetett és elpusztult, de nem mielőtt sok kárt okozott volna az emberek világában.

A második évadban egy kisebb Demogorgon, akit D’Artagnannak neveztek el, befogadott egyik főszereplő, Dustin Henderson által. D’Artagnan később több más hasonló lényhez csatlakozott, amelyeket Demokutyáknak hívtak, és a Fejelő parancsára támadtak meg embereket. A harmadik évadban a Szovjetunió sikeresen megnyitott egy kaput a Fordított Világhoz, és több Demokutyát is elfogtak, amelyeket Kamcsatkába szállítottak. Egyikük felnőtt Demogorgonná fejlődött, amelyet a szovjetek élő foglyokkal etettek. A negyedik évadban várhatóan több Demogorgon is feltűnik majd, akik a Fejelő ellenében harcolnak.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Yunmei
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Stranger Things Demogorgon mini figura
Stranger Things Demogorgon mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés