Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Super Mario - Bowser figura 10 cm
Super Mario - Bowser figura 10 cm
6 490 Ft

Super Mario - Bowser figura 10 cm

Super Mario - Bowser jellegű figura 10 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

6 490 Ft
Részletek

Bowser egy ikonikus karakter a Super Mario videojáték sorozatban, a Nintendo által készített játékokban. Ő a főellenség és gyakran a főgonosz, aki mindig megpróbálja elrabolni a Mushroom Kingdom hercegnőjét, Peach hercegnőt, és meghódítani a királyságot. Itt van néhány fontos információ róla:

Megjelenés: Bowser egy hatalmas, csúnya és tüskés teknős, aki gyakran visel sötét kollégiumokat és egy hatalmas, leheletnyi hasadékot. Képes tüzet fújni és számos más gonosz erővel rendelkezik.

Szerep a játékokban: Bowser általában a főgonosz szerepét játssza a Super Mario sorozatban. Számos különböző módját alkalmazza Peach elrablásának, és Marioval és barátaival folyamatosan harcolnak az őt és a Mushroom Kingdom-et fenyegető veszélyek miatt.

Követői: Bowsernek sokféle hűséges követője van, például a Gombák királya, Goomba-k, Koopa Troopa-k és más gonosz lények. Ők segítenek neki megvalósítani terveit.

Fejlődés: Bár általában gonosz és önző szerepet játszik, néhány játékban vannak pillanatok, amikor Bowser szövetségese vagy akár jóindulatú is lehet. Például a "Super Mario RPG" játékban és a "Super Mario Odyssey" című játékban lehetőség nyílik arra, hogy Bowserrel együttműködjünk.

Jellegzetes vonások: Bowser karakterét számos jellegzetes vonás jellemezheti, például hatalmas mérete, tüskés háttere, tűzlélegzése és erős fizikai erő.

Egyéb megjelenések: Bowser nemcsak a fő Super Mario játékokban szerepel, hanem számos mellékszereplővé alakult a spin-off játékokban is, például a Mario Kart és a Mario Party sorozatokban.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
981399
Hasonló termékek