Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Super Mario - Bowser plüss 25 cm
Super Mario - Bowser plüss 25 cm
9 990 Ft

Super Mario - Bowser plüss 25 cm

Bowser plüss 25 cm-es méretben a Super Mario videojáték alapján. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  5 db
9 990 Ft
Részletek

Bowser a Nintendo által készített Mario játékok egyik legismertebb karaktere. A Mario játékokban általában a főellenségként jelenik meg, és a széria egyik fő gonosztevője.

Bowser egy nagy, zöld teknős, aki jellemzően tüzes lehelettel és hatalmas erejével küzd Mario ellen. Az első megjelenése a Super Mario Bros. játékban volt 1985-ben, és azóta számos Mario játékban felbukkant.

Bowser karaktere rendkívül erős, és általában különleges képességekkel rendelkezik, mint például a tűzlehelet. Ő a Mushroom Királyság ellensége, és számos alkalommal kidnapolta a királykisasszonyt, Peach hercegnőt, amiért Mario és barátai mindig megpróbálnak megmenteni.

Az évek során Bowser karaktere sok változáson ment keresztül, például számos különböző megjelenése volt, és számos szövetségest is szerzett magának. Így, bár Bowser általában a Mario játékok főellensége, néha a játékosoknak szövetségre is kell lépniük vele a közös cél érdekében.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Hejo Home
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
227471
Hasonló termékek