Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Super Mario - Donkey Kong figura 10 cm
Super Mario - Donkey Kong figura 10 cm
6 490 Ft

Super Mario - Donkey Kong figura 10 cm

Super Mario - Donkey Kong figura 10 cm
Super Mario - Donkey Kong figura 10 cm

Super Mario - Donkey Kong jellegű figura 10 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

6 490 Ft
Részletek

Donkey Kong egy másik fontos karakter a Super Mario videojáték sorozatban, és eredetileg az egyik első Nintendo játék főszereplője volt. Itt van néhány fontos információ róla:

Első megjelenés: Donkey Kong először az azonos nevű játékban jelent meg 1981-ben. Ebben a játékban Donkey Kong egy óriási gorilla, aki elrabolja Jumpman (később Mario) barátnőjét, Pauline-t, és Mario feladata megmenteni őt.

Donkey Kong Country sorozat: A Donkey Kong karakter későbbi fejlődése a "Donkey Kong Country" sorozatban következett be, amely a Super Nintendo Entertainment System konzolon debütált. Ebben a sorozatban Donkey Kong és unokatestvére, Diddy Kong a főszereplők. A játékok platformstílusúak és új mélységet adtak a karakterek háttértörténetének és világának.

Rangsor a játékokban: A Donkey Kong karakter idővel olyan játékok során jelent meg, mint a "Super Mario Kart", "Mario Party", "Super Smash Bros.", ahol a Mario univerzum többi karakterével kerülhetett szembe.

Szerep a Mario játékokban: A Donkey Kong karakter és az ő unokatestvére, Diddy Kong, több Mario játékban is megjelentek, például a "Mario Kart" sorozatban és a "Mario Party" játékokban, ami összekapcsolta a két karakter világát.

Karaktervonások: Donkey Kongot jellemző a nagy testalkata, a gorillához hasonló kinézete és az erőteljes fizikai képességei. Gyakran segítőkész és jóindulatú karakterként jelenik meg.

Donkey Kong Jungle Beat: Ezen kívül megjelent a "Donkey Kong Jungle Beat" című játékban is, amely egy platformjáték, de egyedi irányítást használ, hiszen a játékot dobverőkkel kell irányítani.

Donkey Kong Country Returns és Tropical Freeze: Az újabb években megjelent "Donkey Kong Country Returns" és "Donkey Kong Country: Tropical Freeze" című játékok is folytatták a Donkey Kong karakter kalandjait modern grafikával és kihívásokkal.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
804671
Hasonló termékek