Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Super Mario Luigi plüss 20 cm
Super Mario Luigi plüss 20 cm
5 990 Ft

Super Mario Luigi plüss 20 cm

Super Mario Luigi jellegű plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Luigi Mario testvére és az egyik fő karakter a Nintendo által készített Mario-sorozatban. Először jelent meg a 1983-as "Mario Bros." játékban, és azóta is számos Mario-játékban szerepelt.

Luigi sok szempontból ellentéte Mario karakterének. Általában magasabb és soványabb, mint a testvére, és zöld ruhát visel vörös sapkával és cipőkkel. Személyisége gyakran félénk, bizonytalan és kevésbé öntörvényű, mint Mario. Gyakran küzd az önbizalma hiányával, de ugyanakkor jószívű és segítőkész.

A játékokban Luigi jellemzően kap néhány olyan képességet, amelyek különböznek testvéréétől. Például, nagyobb ugrási képessége van, illetve más speciális készségeket is kaphat, ami egyedi játékstílust és élményt nyújt a játékosoknak.

Luigi önálló szerepet játszott a "Luigi's Mansion" sorozatban is, ahol főszereplőként egy kísértetházban kell különféle kihívásokkal szembenéznie.

Összességében Luigi egy szeretnivaló karakter a Mario-univerzumban, aki a saját egyedi jellemzőivel és képességeivel sok rajongót vonzott magára.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
HUAWELL
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
179256
Hasonló termékek