Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Super Mario Peach hercegnő plüss baba 20 cm
Super Mario Peach hercegnő plüss baba 20 cm
7 990 Ft

Super Mario Peach hercegnő plüss baba 20 cm

Super Mario Peach hercegnő jellegű plüss baba 20 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Hercegnő Peach, teljes nevén Princess Peach Toadstool, a Super Mario videójáték-sorozat egyik kulcsfontosságú karaktere. Ő a Mushroom Kingdom (Gombakirályság) hercegnője, és gyakran Bowser gonosz hercegétől való elrablásai révén válik a játékok cselekményének középpontjává. Néhány fontos jellemzője a következő:

Elrablások: Peach hercegnő a széria korai részeiben gyakran elrabolva került, és Mario és Luigi fő feladata volt megmenteni őt a gonosz Bowser karmai közül. Ez a játékok egyik alapvető motívuma lett.

Jószívűség: Hercegnő Peach egy szíves és jószívű karakter, aki mindig támogatja Mario és barátai erőfeszítéseit a Mushroom Kingdom megmentésére.

Szokásos kinézet: A hercegnő általában rózsaszín ruhában és koronában látható, ami kifejezi a királyi státuszát. A ruhájának és koronájának különböző variációi előfordulnak a játékok különböző részeiben.

Különféle készségek: Néhány játékban Peach hercegnő játszható karakterként is szerepel, és különleges képességekkel rendelkezik. Például a "Super Princess Peach" játékban Peach hangulati állapota befolyásolja a körülötte lévő környezetet.

Egyedi szerepek: Bár hercegnő Peach gyakran a szükséghelyzetek szereplője, több játékban is játszható karakterként szerepel. Például a "Super Mario Bros. 2" játékban és a "Super Princess Peach" játékban játszhatjuk.

Társai: A későbbi játékokban Peach hercegnő szerepelhet Mario és Luigi társaként is, és együtt vehetnek részt kalandokban.

Hercegnő Peach egyike azoknak a karaktereknek, akik a Super Mario sorozat szívét alkotják, és a játékosok kedvelt karaktereivé váltak az évek során.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
373628
Hasonló termékek