Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Super Mario Peach hercegnő plüss baba 25 cm
Super Mario Peach hercegnő plüss baba 25 cm
9 500 Ft

Super Mario Peach hercegnő plüss baba 25 cm

Super Mario Peach hercegnő plüss baba 25 cm-es méretben. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

Peach hercegnő egy ikonikus karakter a Super Mario videojáték sorozatban, amelyet a Nintendo fejlesztett ki. Itt van néhány fontos információ róla:

Név és cím: Peach hercegnő teljes neve Princess Peach Toadstool. A cím "hercegnő" és a keresztneve "Peach". A korábbi időkben az angol verziókban "Princess Toadstool" néven ismerték.

Megjelenés: Peach hercegnő egy kedves és gyengéd női karakter, akinek hosszú, sárga hajzuhataga és különleges rózsaszín ruházata van.

Szerep a játékokban: Peach hercegnő számos Super Mario játékban szerepel, általában a cél, amelyet Mario megmenteni próbál. Gyakran elrabolják, és Mario feladata megmenteni őt a gonosz Bowser karmaiból.

Képességek: Bár Peach hercegnő látszólag egy védtelen személy, sok játékban kiderül, hogy meglepően erős és ügyes. Például a "Super Mario Bros. 2" játékban láthatjuk, hogy Peach képes rövid időre lebegni, ami segíti a speciális ugrásokat és kihívásokat.

Személyiség: Peach hercegnő békés, barátságos és jóindulatú karakter. Gyakran próbál diplomáciai úton megoldani a problémákat és elkerülni a konfliktust.

Spin-off játékok: Peach hercegnő szerepel számos spin-off játékban is, például a "Mario Kart" sorozatban és a "Mario Party" játékokban, ahol különféle versenyekben és minijátékokban vehet részt.

Saját játékok: Peach hercegnő kapott néhány saját játékot is, mint például a "Super Princess Peach", amelyben ő a főszereplő és kalandokat él át saját képességeivel.

Megjelenés a filmekben és animációkban: Peach hercegnő szerepel különféle Super Mario animációs sorozatokban és filmekben is.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Hejo Home
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
280392
Hasonló termékek