Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Super Mario - Wario figura 10 cm
Super Mario - Wario figura 10 cm
7 490 Ft

Super Mario - Wario figura 10 cm

Super Mario - Wario jellegű figura 10 cm. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL PostaPontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Wario egy másik ikonikus karakter a Super Mario videojáték sorozatban, szintén a Nintendo által készített játékokban. Ő a gonosz ellenpólusa Mario-nak, és különböző szerepeket tölt be a játékokban. Itt van néhány fontos információ róla:

Megjelenés: Wario egy közepesen magas, dundi testalkatú figura, aki a karakter megjelenése miatt gyakran tűnik humorosnak és karikatúraszerűnek. A karakter jellegzetessége a vastag sárga ruházata, a lila nadrág és a kapucnis kabát.

Szerep a játékokban: Wario kezdetben egy gonosz alteregóként jelent meg Mario ellenpólusaként. Az első megjelenése a "Super Mario Land 2: 6 Golden Coins" című játékban volt, ahol ő volt a főellenség. Később kapott egy saját játéksorozatot is.

Személyiség: Wario karaktere a szenzációhajhász, kapzsi és önző személyiségjegyekre épül. Gyakran a gazdagság és a kincsek iránti vágya vezérli, és rengeteg különféle szituációba kerül, amelyek a saját hasznára válnak.

Wario Land sorozat: Wario a "Wario Land" sorozat főszereplője, amely a platformjátékokra összpontosít. Ezekben a játékokban Wario különböző kalandokban vesz részt, gyűjti a kincseket és harcol ellenségekkel.

WarioWare sorozat: Ezen kívül Wario a "WarioWare" sorozatban is szerepel, ahol rövid és őrült minijátékokat kell teljesíteni. Ez a sorozat a humorra és a gyors reakcióra épül.

Mario Kart és egyéb megjelenések: Wario a Mario Kart sorozatban is részt vesz, és más spin-off játékokban is gyakran feltűnik. Ő is szerepel a Mario Party sorozatban, ahol a játékosok különféle minijátékokban mérhetik össze a képességeiket.

Adatok
Kategória
Super Mario
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
438149
Hasonló termékek