Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Superman figura 30 cm DC Store
Superman figura 30 cm DC Store
12 990 Ft

Superman figura 30 cm DC Store

Superman figura 30 cm DC Store
Superman figura 30 cm DC Store
Superman figura 30 cm DC Store
Superman figura 30 cm DC Store
Superman figura 30 cm DC Store

Superman figura 30 cm-es. Eredeti licenszelt DC Store termék, azonosító: 6056778


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Superman a DC univerzum egyik első számú szuperhőse. Superman gyerek korában kerül a földre a Krypton bolygóról. Csakhamar kiderül, hogy ő nem egy hétköznapi fiú, vele született képessége, hogy szinte elpusztíthatatlan, és végtelen erővel bír. De mint minden szuperhősnek neki is megvannak a gyenge pontjai...

Superman a DC Comics univerzum egyik leghíresebb és legikonikusabb szuperhőse. Ő egy földönkívüli lény, aki erejét és képességeit a Nap sugaraiból meríti, és a Földön élő emberek védelmezőjeként szolgál. Itt van néhány fontos információ Superman karakteréről:

Eredet és szuperképességek: Superman (eredeti nevén Kal-El) a Krypton bolygóról származik, amely felrobbant, amikor ő még csecsemő volt. Ő a Földre érkezett, ahol emberi család nevelte fel, és kifejlesztette elképesztő szuperképességeit. Superman rendkívüli ereje, repülőképessége, szupergyorsasága, hőlátása és jégsugaraival is számos egyedi képességgel rendelkezik.

Irányító elvek: Superman a hagyományosan igazság, az erkölcs és az emberségesség szimbóluma. Ő a "Valódi Amerikai" és a "Szeplőtelen Hős" képét testesíti meg, és mindig a jóért és az igazságért harcol.

Ellenségek és konfliktusok: Supermannek számos ellenfele és gonosztevője van, köztük Lex Luthor, Brainiac, Zod és Doomsday. Ezek a karakterek kiemelkedő konfliktusokat és történeteket hoztak létre a képregényekben.

Civil személyazonosság: Superman a civil személyazonosságát Clark Kentként rejtve éli. Clark a Daily Planet nevű újságíró cégnél dolgozik riporterként, és ezáltal lehetősége van közelebbről megfigyelni és beavatkozni a világ eseményeibe.

Metropolis és Daily Planet: Superman egyik legikonikusabb helyszíne Metropolis városa és a Daily Planet épülete. Metropolis a képregényekben gyakran a veszélyek és bűncselekmények állandó helyszíne, amelyek ellen Superman harcol.

Megjelenés és média megjelenések: Superman jellegzetes megjelenése magában foglalja a kék ruhát, a piros köpenyt és az S betűt a mellén. A karakter a képregényeken kívül számos animációs sorozatban és élőszereplős filmekben is szerepelt.

Superman a képregények és a popkultúra világában az erő, az igazságosság és az emberiesség megtestesítője. Ő olyan karakter, akinek ikonikus megjelenése és értékei hosszú ideig inspirálták és vonzották a rajongókat.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
DC Store
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
914151
Hasonló termékek