Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Most 20% kedvezmény MINDEN termékre!

Supernatural - Odaát témájú tarot kártya
Supernatural - Odaát témájú tarot kártya
5 990 Ft 
4 792 Ft
20

Supernatural - Odaát témájú tarot kártya

Supernatural - Odaát témájú tarot kártya
Supernatural - Odaát témájú tarot kártya
Supernatural - Odaát témájú tarot kártya
Supernatural - Odaát témájú tarot kártya
Supernatural - Odaát témájú tarot kártya

Supernatural - Odaát témájú rajongói tarot kártya, a népszerű természetfeletti sorozat alapján.

A szett 78 tarot kártyalapot tartalmaz, az összes népszerű Supernatural karakterrel. Tartalmaz még egy útmutató kiskönyvet is (angol nyelvű), ami leírja az egyes kártyák jelentéseit.

Magáról a tarot fogalmáról további információkat lejjebb olvashatsz.


AKCIÓ: most 20% kedvezmény MINDEN termékre!
Akció időtartama: 2024.04.24-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig!

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft 
4 792 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 198 Ft
Részletek

A tarot kártyák egy jövőbeli eseményeket megjósoló vagy önismereti céllal használt eszközök, melyek rendszerint 78 különféle kártyából állnak. A tarot kártya szettje két fő részre oszlik: a Nagy Arkánumra és a Kis Arkánumra.

Nagy Arkánum: Ezek a kártyák 22 jelképből állnak, melyek mélyebb, filozófiai, spirituális vagy archetipikus jelentéseket hordoznak. Ezek a kártyák jellemzően olyan nagyobb élethelyzeteket vagy az emberi tapasztalat egy-egy jelentős aspektusát szimbolizálják. A Nagy Arkánum kártyái közé tartoznak például a Szellemiség (The Fool), a Megfontoltság (The Magician), a Holtság (Death), stb.

Kis Arkánum: Ez a rész 56 kártyából áll, amelyek négy színnel rendelkező kártyákhoz hasonlíthatók (pokoli, kelyhes, kardos, pénzes). Ezek a kártyák hétköznapiabb helyzeteket, érzelmeket és mindennapi életbeli eseményeket ábrázolnak. Mindegyik szín tartalmazza a számokat 1-től 10-ig, valamint a királyt, a királynőt, a lovagot és a pajzsot.

A tarot kártyákat általában arra használják, hogy segítsenek az önismeret fejlesztésében, a belső világ és a tudatalatti mélyebb rétegeinek megértésében. Az emberek gyakran tarot kártyákhoz fordulnak, ha kérdéseik vannak a jövőjüket illetően, vagy ha útmutatást, inspirációt vagy egyértelműbb perspektívát keresnek egy adott helyzetre vagy döntésre vonatkozóan.

Fontos megérteni, hogy a tarot kártyák nem határozzák meg a jövőt, hanem inkább segítenek betekintést nyerni a jelenlegi helyzetbe és annak lehetséges kimeneteleibe. A kártyák értelmezése és használata nagymértékben függ az alkalmazott személyes interpretációtól és az intuitív képességektől. Sokan használják a tarot kártyákat önismereti és személyes fejlődési eszközként is, hogy jobban megértsék saját érzelmi reakcióikat és a körülöttük zajló eseményeket.

Adatok
Kategória
Érdekességek
Gyártó
Egyéb
Korosztály
8 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
361681
Hasonló termékek