Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Szépség és a Szörnyeteg - Belle báli ruhában mini figura
Szépség és a Szörnyeteg - Belle báli ruhában mini figura
1 990 Ft

Szépség és a Szörnyeteg - Belle báli ruhában mini figura

Szépség és a Szörnyeteg - Belle báli ruhában mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatiblis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Belle a "Szépség és a Szörnyeteg" című Disney-mese egyik főszereplője. A karaktert eredetileg Jeanne-Marie Leprince de Beaumont írta le a 18. században, majd Disney adaptálta a történetet.

Intelligencia és Olvasási Szenvedély: Belle rendkívül okos és művelt. Az egyik fő jellemzője, hogy szenvedélyesen szeret olvasni, és szinte mindig egy könyvvel látható. Ezen tulajdonságai miatt kilép a kisvárosi közösség konformitásából, és keresi a tudás és kalandok lehetőségeit.

Független és Erős Akarat: Belle egy független és erős akaratú karakter. Nem elégedik meg azzal, hogy a helyi társadalom elvárásainak megfeleljen, és számára fontosabb a belső értékek megtalálása.

Jóság és Megértés: Belle az egyetlen faluban élő szegény apjával, Maurice-szal. A történetben Belle nem ítéli el a Szörnyeteg karaktert külső megjelenése alapján, és megérti az érzéseit és szorongásait. Jóságos és megértő szívvel közelít a karakterekhez.

Szépség belülről: Belle szépsége nem csak külső, hanem belső is. A történet során megmutatja, hogy a valódi szépség a szív mélységében rejlik, és nem a külső megjelenésben.

Szeretet és Elfogadás: A történet középpontjában a szeretet és elfogadás áll. Belle azért szereti és elfogadja a Szörnyet, mert a belső értékeit látja, és nem hagyja figyelmen kívül a külső megjelenést.

Belle karaktere tehát nem csak egy egyszerű Disney hercegnő, hanem egy erős, független nő, aki a belső értékeket értékeli és hajlandó megbirkózni az előítéletekkel. A történet révén Belle megtanítja, hogy a szeretet és elfogadás kulcsfontosságúak az igazi boldogság eléréséhez.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
898413
Hasonló termékek