Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Szépség és a Szörnyeteg Szörny mini figura
Szépség és a Szörnyeteg Szörny mini figura
3 490 Ft

Szépség és a Szörnyeteg Szörny mini figura

Szörnyeteg mini figura a Szépség és a Szörnyeteg mese alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

A Szépség és a Szörnyeteg egy klasszikus francia mese, amely később vált ismertté a Disney által elkészített animációs film és a Broadway musical adaptációk révén. A történet központi karaktere a Szörnyeteg, akit egy átok sújt, és egy rózsza letépéséért a tündérek által elátkozva emberré változik.

A Szörnyeteg kezdetben félelmetes és mogorva, de ahogy a történet halad, felfedezzük az őszinte és jó szándékait. A külső borzalmak mögött megtalálható az emberiesség és a jó szív. A karakter fejlődése során a Szörnyeteg tanul az emberségről, a szeretetről és az elfogadásról. A Szépség, a fiatal női főszereplő, aki egy kastélyba kerül, vállalja a feladatot, hogy megtanítsa a Szörnyeteget az emberi érzelmekre és az emberségre.

A történet központi üzenete az, hogy a szépség belülről jön, és a külső megjelenés nem mindig tükrözi valójában az embert. A Szörnyeteg karaktere a külső szörnyetegség és a belső jószívűség konfliktusát szimbolizálja, és azt mutatja be, hogy a szeretet és az elfogadás képesek átalakítani még a legfélelmetesebb külsőt is.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
259427
Hasonló termékek