Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Tekken 6 Ps3 játék (használt)
Tekken 6 Ps3 játék (használt)
15 000 Ft

Tekken 6 Ps3 játék (használt)

Tekken 6 Ps3 játék (használt)
Tekken 6 Ps3 játék (használt)
Tekken 6 Ps3 játék (használt)
Tekken 6 Ps3 játék (használt)

Tekken 6 Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
15 000 Ft
Részletek

A Tekken 6 egy másik része a híres Tekken sorozatnak, amelyet a Namco fejlesztett és adott ki. Ez a játék 2007-ben jelent meg az arkád gépeken, majd később, 2009-ben érkezett meg a PlayStation 3, Xbox 360 és PlayStation Portable (PSP) platformokra is.

A Tekken 6 továbbfejlesztette a sorozat hagyományos harcrendszerét és jellemzőit, és számos újítást hozott a játékmenetbe és a karakterek mechanikájába.

Egyik kiemelkedő újdonsága a Scenario Campaign mód volt, ami egy kalandmód, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy egy egyjátékos történetet játszhassanak végig különböző küldetésekkel és harcokkal.

Ezenkívül a játék visszahozta a tag-csaták lehetőségét, ahol a játékosok két karaktert választhattak, és a harc során cserélhettek közöttük. Emellett bevezették a Rage System-et, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy extra sebzést okozzanak, amikor életerejük a minimumra csökken.

A karakterválaszték is bővült új karakterekkel és visszatérő régiekkel is. A játék tartalmazott sokféle játékmódot, online harcot és testre szabható lehetőségeket is a karakterek számára.

A Tekken 6 pozitív visszajelzéseket kapott a rajongóktól a kibővített játékmenetért, a karakterválasztékért és a különféle játékmódokért. A játék továbbra is népszerű maradt a Tekken sorozat szerelmesei között és hozzájárult a sorozat sikeréhez és hírnevéhez.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Namco
Korosztály
16 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
826060
Hasonló termékek